MODNE LEKCIJE

Kako u svakodnevne stylinge uklopiti omiljene tenisice

07.03.2016 u 13:31

Slavne dame u slip onsicama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Iako su model tenisica slip-on na listi trendova u međuvremenu zamijenili neki drugi, one i danas uživaju popularnost, posebice kod slavnih djevojaka

Nije nikakva tajna da Kendall Jenner i Olivia Palermo imaju mnogo toga zajedničkog po pitanju mode, a najveća im je sličnost u nošenju udobnih tenisica, takozvanih slip-onsica.

Crnim lakiranim slip-onsicama s debelom bijelom petom Olivia je dala luksuznu vibru zahvaljujući krznenom prsluku, torbici s metalnim remenom i odabirom bluze i hlačas različitih printova za postizanje ispolirana izgleda.

Za razliku od Olivije, Kendall se odlučila za bijele slip-onsice koje su dobro išle s prugastim uzorcima. Kendall i Olivia ponudile su dva različita outfita zahvaljujući pomno osmišljenim modnim kombinacijama.

Glumačke zvijezde poput Vanesse Hudgens i Chloe Grace Moretz svoje slip-onsica odlučile su iskoristiti za što udobnije avionsko putovanje. Pri slijetanju u zrakoplovnu luku, viđene su u jednostavnom crnom izdanju.

Brazilski model Alessandra Ambrosio najviše koristi blagodati slip-onsica često ih noseći za svakodnevna casual izdanja, kada se ne nalazi u dužnosti. Bež slip-onsice ovaj je put kombinirala uz zelene tajice zanimljiva printa i predimenzioniranu ljubičastu majicu.

Slip-on tenisice s vremenom su postale simbol urbana izgleda, a taj dizajn prigrlili su brojni dizajneri lansirajući svoje verzije. Iako je slip-onsice uglavnom krasila platnena tkanina, u posljednje vrijeme sve se češće mogu vidjeti kožne, odnosno luksuznije verzije tenisica. Najveće popularnost slip-on zabilježile su 2012., kada je Phoebe Philo za kuću Céline kreirala nekoliko luksuznih modela koje su potom kopirali brojni brandovi.

Iako su u međuvremenu u svijetu tenisica zavladale neke druge siluete, model slip-on i dalje je aktualan i čest izbor djevojaka koje žele graditi kombinacije na osnovi udobne obuće postižući trendi izgled.