SKUPOCJENE KRPICE

U samo par dana pokazala impresivnu kolekciju kaputa

03.03.2016 u 14:21

Kaputi Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Da je Jennifer Lopez ljubiteljica luksuznih krpica, već je dobro poznata činjenica koju je i ovaj put potvrdila pojavivši se u nekoliko skupocjenih kaputa ne skrivajući svoj zvjezdani status

Za promotivna pojavljivanja i šetnju njujorškim ulicama, latino diva JLo iskoristila je priliku i javnost počastila nekolicinom izdanja u znaku skupocjenih kaputa.

Uz krpice s luksuznim predznakom Jennifer već dugi niz godine ne skriva ljubav prema krznu zbog čega često podliježe oštrim kritikama i bijesu boraca za prava životinja. Ipak, takva negativna reklama ne igra joj nikakvu ulogu jer ponosno pokazuje svoje skupocjene kapute u znaku krznenih ovratnika.

Jedan takav djelo je talijanskog dizajnera Roberta Cavallija, poznatog po korištenju životinjskih uzoraka. Kaput je kombinirala s ubojitim štiklama Casadei i crnom torbicom Valentino. Izgled dive dodatno je naglašen crnim sunčanim naočalama i strogo zalizanom punđom.

Od seksi izgleda dive nije odustajala ni u narednim pojavljivanjima. Moglo ju se vidjeti u kaputu ogrtaču od devine dlake. Izrazito trendi boju i kroj kaputa naglasila je svjetlucavim brošem i lakiranim bež štiklama Christiana Louboutina.

Jedan od kaputa posebno se istaknuo. Riječ je o kaputu dizajnerice Jenny Packham čije kreacije pobožno nose britanska princeza Kate Middleton i megapopularna Adele. Taj crni kaput posebnost može zahvaliti prišivenim svjetlucavim detaljima. Blještave cirkone u ljubičastim i rozim nijansama naredane na kaputu Jennifer je naglasila fluorescentnim roza ružem. Od modnih dodataka ni ovaj put nisu nedostajale sunčane naočale i crna torbica Valentino kojima je ovaj put pridružila trendovske čizme iznad koljena s potpisom Christiana Louboutina.

Zanosna Lopez ni u 47. godini ne odustaje od prepoznatljivih seksi izdanja kojima uspješno parira mnogo mlađim kolegicama.