UDOBNOST JE NA CIJENI

Victoria Beckham: Više ne mogu nositi visoke pete

25.02.2016 u 13:56

Bionic
Reading

Ravne cipele dio su nove uniforme Victorije Beckham koja je, nema tome tako dugo, izjavila kako se ne može koncentrirati u ravnim cipelama. No s vremenom joj je to očito postalo teže u štiklama, pa uspješna modna dizajnerica danas priznaje da ne može više nositi pete i da joj je prioritet - udobnost

Victoria je nedavno viđena u jednostavnim bijelim kožnim cipelama koje podsjećaju na papuče, a tijekom priprema za reviju na njujorškom tjednu mode, ali i tijekom revije nosila je tenisice, i to popularni Adidasov model Stan Smith.

Nedavno je njezin suprug David Beckham priznao da mu je supruga najviše seksi upravo u tenisicama Stan Smith i boyfriend-trapericama, no to ipak nije razlog zašto se Victoriju sve rjeđe može vidjeti u vrtoglavo visokim štiklama.

Tanke visoke pete zamijenila je udobnijom blok-petom, a popularne bijele tenisice s lakoćom je u oklopila u svoj novi minimalistički stil.

'Više ne mogu nositi visoke pete. Barem ne dok radim. Uostalom, puno putujem pa mi odjeća treba biti jednostavna i udobna', rekla je Victoria Beckham za britanski The Telegraph u povodu predstavljanja svoje jeftinije linije VB.

Nikad nije krila prezir prema ravnim cipelama, a poznata je njezina izjava: 'Više od svega mrzim balerinke. Ne mogu hodati u njima. Ako se ne nalaze na nogama balerine, ne shvaćam koja je njihova poanta. Volim pete, ali mrzim svoje stopala, ona su najružnija stvar na meni.'

No danas bivša Posh Spice priznaje da joj se stil promijenio s godinama te da sada teži udobnosti.

'Odjeća mora biti jednostavna i udobna', kaže Victoria koja je prošle godine morala operirati stopala, što je bila direktna posljedica dugotrajnog nošenja potpetica.