NAPOKON ŽENSTVENA

Victoria Beckham isfurala novu frizuru

02.11.2009 u 10:19

Bionic
Reading

Victoria Beckham mijenja i mijenja frizure, a svaki njezin novi stil, pa makar bio totalno neprivlačan, kopiraju mnoge žene. A kako je nova frizurica sasvim simpatična i ženstvena, možemo očekivati kopije po svim gradovima svijeta

Nova, ženstvena frizurica s kosom do ramena i šiškama koje otkrivaju pola lica, koju je na tekmi Lakersa u Los Angelesu pokazala Victoria Beckham, bacila je na noge modni svijet. Fotke s utakmice, koju je pratila sa suprugom i sinovima, raspršile su se po redakcijama, i pomama za novim izgledom je nezaustavljivo počela.

Kosa joj je nešto duža, 'poslušnija' i ženstvenija od prethodne frizure, koja je također bila najtraženiji stil šišanja posljednju godinu dana.

Na utakmicu je došla u uskim crnim trapericama i crnom topu, a nosila je i markantne crno-zlatne Louboutinove štikle. Za prvi red u publici slavna je obitelj izdvojila 2200 dolara.

Lee Stafford, jedan od vodećih frizera slavnih, komentirao je: 'Lijepo ju je vidjeti opuštenu u pogledu svog izgleda. Ovo je stil koji joj odgovara, jer lijepo zaokruži njezino lice i ublaži oštre crte lica. Čini se da se pronašla i da se više ne mora skrivati iza upadljivih, kameleonskih stilova.'