SJAJNO JOJ STOJI

Hit frizuri godine nije odoljela ni slavna ljepotica

13.02.2016 u 19:31

Bionic
Reading

Novom frizurom, trendi bobom dužine do ramena, pohvalila se i australska manekenka Miranda Kerr koja je, kako je sama priznala, konačno ispunila svoju davnu želju i skratila kosu

'Prošli su dani uvojaka i valova. Stigla je seksi razbarušena kosa', rekla je lijepa australska manekenka u kratkom videu u kojoj joj kosu krati poznati australski stilist David Keough koji se o Mirandinoj kosi brine od njezine petnaeste godine.

'Ošišala sam se. Što mislite?' upitala je Miranda na Instagramu obožavatelje od kojih za svoj novi look prima samo komplimente.

Duga kosa godinama je bila zaštitni znak bivše Victorijine anđelice, koja se sad odlučila na bob frizuru do ramena koja joj sjajno pristaje.

'Dugo sam maštala o ovome, ali nisam to mogla realizirali zbog ugovora koje sam imala. Dugu kosu imala sam skoro cijeli život i nikad mi nije bila ovako kratka, osim možda kad sam imala četiri godine', rekla je manekenka za Harpers' Bazaar.

??????

A video posted by Miranda (@mirandakerr) on

Nešto duža bob frizura popularno nazvana lob, omiljena je među slavnim ljepoticama u zadnje vrijeme, a nisu joj odoljele ni Salma Hayek, Adele, Katy Perry, Jessica Alba i brojne druge zvijezde. Riječ je o frizuri dužoj od klasičnog boba, a dolazi u ravnoj i nemarnoj, valovitoj varijanti. Zbog jednostavnosti lob frizure, laganog održavanja i pristajanja gotovo svim oblicima lica, brojne djevojke sve češće se odlučuju upravo za nju, a sjajno izgleda u ravnoj i razbarušenoj i valovitoj varijanti.

I CUT MY HAIR! ???? See the full video @harpersbazaarus (link in bio)

A video posted by Miranda (@mirandakerr) on

What do you guys think of my new do? ????

A photo posted by Miranda (@mirandakerr) on