VINTAGE BLAGO

Amal Clooney u kultnoj haljini izgleda senzacionalno

12.02.2016 u 11:59

  • +8

Amal Clooney

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Otvaranje 66. po redu filmskog festivala Berlinale bilo je itekako glamurozno, a na crvenom tepihu nisu dominirale lijepe glumice jer ih je nevjerojatnim stylingom pokorila jedna odvjetnica – Amal Clooney

Glumac George Clooney na Berlinale je došao zbog novog filma 'Hail, Caesar!' i očekivano poveo suprugu Amal. Tridesetosmogodišnja Amal ovaj je puta pokazala možda i najbolje izdanje na crvenom tepihu otkad je udajom za slavnog glumca postala zanimljiva javnosti.

Uspješna odvjetnica za ljudska prava blistala je u prelijepoj vintage haljini s potpisom Yves Saint Laurenta. Uska crna haljina posuta šljokicama pratila je liniju tijela, a suknja od tila bila zaslužna za faktor neobičnosti. Zapravo vrlo jednostavna, izvrnuta kreacija, briljantna je ideja jer suknja preko glamurozne haljine pomalo podsjeća na klasičnu podsuknju. Tanke naramenice naglasile su ženstvenost, a Amal je look zaokružila klasičnom frizurom uz besprijekornu šminku.

Vintage dućan u Londonu William Vintage potvrdio je na društvenim mrežama da je prekrasna haljina dio njegove bogate arhive. Haljina je posebna i po tome što se smatra kultnim dizajnom i nalazi se u najnovijoj knjizi osnivača Williama Banksa-Blaneyja '25 Dresses'. Knjiga govori o povijesti visoke mode 20. stoljeća, modnim dizajnerima koji su kreirali te haljine te žena koje su ih nosile.

Amal više puta do sada dokazala da itekako ima stila te da uživa u modnim igricama.