DAN ZALJUBLJENIH

Ovo donje rublje stvoreno je samo za jedno...

12.02.2016 u 12:02

  • +41

Rublje

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Dan zaljubljenih se ove godine obilježava u nedjelju pa ako ste među onima koji vole proslaviti Valentinovo i u potrazi ste za poklonom svojoj boljoj polovici, znajte da se niti jedna žena neće buniti protiv lijepog kompleta donjeg rublja

Muškarci vole vidjeti svoje ljepše polovice u dobrom donjem rublju, a ako ste baš to zamislili za Valentinovo, evo što morate znati prilikom odabira i kupnje kako vam iznenađenje ne bi propalo.

Omiljeni brendovi i brojevi

Ponekad je i ženama teško odabrati komplet donjeg rublja pa ne čudi da se muškarci osjećaju posve izgubljeno u tome. Prije odlaska u šoping malo pronjuškajte po njezinoj ladici s donjem rubljem ili pitajte primjerice sestru vaše djevojke koji broj gaćica i grudnjaka nosi. Omiljeni brendovi nisu važni samo zbog izgleda nekog seksi kompleta, već i njihovih brojeva jer se oni razlikuju od proizvođača do proizvođača.

Hrabar odabir za avanturiste

Ukoliko ste sigurni da će vaša djevojka prihvatiti provokativniji look, u svakoj boljoj trgovini pronaći ćete senzualnije komplete s raznim dodacima.

Uvijek birajte fino

Čak i ako ste odlučili kupiti nešto posve otkačeno jer ste sigurni da je to pravi izbor, uvijek birajte fino, lijepo izrađeno donje rublje od kvalitetnih materijala. Jeftino donje rublje u seksi varijanti ne može imponirati nijednoj ženi i podsjeća na jeftinu zabavu.

Ako ste nesigurni…

…igrajte na sigurno. Klasični komplet s malo čipke, od satena ili s neupadljivim mašnicama uvijek je pun pogodak, baš kao i nježne boje ili zavodljiva crna. Također, ne morate kupiti komplet, već negliže, spavaćicu ili fini ogrtač, a za njih ćete lakše odrediti veličinu.

Upamtite! Ovaj poklon ipak nije za vas

Iako se veselite što ćete vidjeti dragu u prekrasnom kompletu, nemojte zaboraviti da će ga ona nositi. Uzmite u obzir to da je osim dobrog broja važno kako će se osjećati u tom donjem rublju. Zato je važno znati što voli i što joj se sviđa.

Sačuvajte račun

Čak i ako ste sto posto sigurni da ono što ste kupili mora odgovarati, ipak sačuvajte račun dok ne predate poklon i ne uvjerite se da je sve u redu. Ne znate li gdje otići u kupovinu i što odabrati, fotogalerija može vam poslužiti kao inspiracija.