NOVA MODNA IKONA

Bezobrazno dobar styling Dakote Johnson

10.02.2016 u 15:20

Bionic
Reading

U novoj romantičnoj komediji 'How To Be Single' lijepa Dakota Johnson tumači glavnu ulogu, a na londonskoj premijeri filma ova mlada glumica zablistala je u zlatnoj haljini poput prave holivudske zvijezde

Zvijezda filma '50 nijansi sive' u svjetlucavom izdanju pojavila se na ružičastom tepihu londonske premijere svog novog filma. Za posebno događanje kao što je premijera Dakota je odabrala zlatnu haljinu s potpisom Marca Jacobsa.

Haljina metalnog sjaja s malim, ali efektnim dekolteom i volanima koji su se protezali na naramenicama od leđa do ramena, podarila joj je izgled dostojan glamurozne premijere.

Zahvaljujući uz kožu priljubljenoj prirodi tkanine, haljina je posebno naglašavala konture glumičina tijela. Dok je duboki V-izrez u potpunosti nosio priču na prednjem dijelu, stražnji dio je naglašen volanima smještenim na naramenicama, a oni su pri završetku šavova činili duge padajuće trake.

Osim ulogama u filmovima koji bilježe ogromnu zaradu na kinoblagajnama, svoj glumački status Dakota potvrđuje modnim odabirima. Iako je odvažna, zlatna haljina jednostavnih linija bezvremenski je klasik koji će biti nosiv i u budućnosti.

Upečatljivoj haljini glumica je pridružila par visokih platformi otvorenih prstiju u identičnoj zlatnoj nijansi. Modni dodaci činili su tanka narukvica i male presijavajuće naušnice koje su izvirivale iz šiški. Jednostavnu frizuru, razbarušeni rep, Dakota je naglasila make-upom u prirodnim nijansama.