ODUŠEVILA STYLINGOM

Nova holivudska miljenica zablistala u neobičnoj suknji

09.02.2016 u 12:59

Bionic
Reading

Tradicionalan oskarovski ručak koji okuplja nominirane filmaše pokazao se kao prava modna uvertira za glamuroznu dodjelu koja će se održati 28. veljače. Tom su se prigodom brojne glumice posebno stilski potrudile, a nova miljenica Hollywooda i modnog svijeta Brie Larson otišla je korak dalje

Talentirana i perspektivna glumica Brie Larson ove se godine bori za zlatni kipić u kategoriji najbolje glavne glumice zahvaljujući ulozi u filmu 'Soba'. U sezoni nagrada već je neke i osvojila, a svoj uspješan niz pokušat će nastaviti i u oskarovskoj noći.

Uz mnoga glumačka priznanja, nisu je zaobišla ni modna.
Ova nova holivudska miljenica obožava eksperimentirati s trendovima, a pritom joj se rijetko omakne greška. I ovaj je put iznenadila zanimljivim modnim odabirom. Za glamurozan oskarovski ručak pojavila se u prozračnoj ružičastoj košulji utaknutoj u suknju visoka struka s potpisom Emilie Wickstead.

Posebnu pozornost zaradila upravo zahvaljujući neobičnoj suknji roza i bež prugica. Suknju visoka struka s prugicama ukrašavali su detalji nalik očima s izraženim trepavicama, poslagani na prednjem dijelu suknje srednje dužine. Sve je kompletirala bež štiklama s crnim remenčićem Christiana Louboutina. Modni detalji poput decentnih naušnica i prstena bili su sami po sebi dovoljni ako se uzme u obzir i više nego upečatljiva suknja.

Za ovo izdanje zaslužna je stilistice Cristine Ehrlich, bez nekog konkretnog brenda u igri kao što je to, primjerice, slučaj s Alicijom Vikander i modnom kućom Louis Vuitton. Imajući u vidu tu činjenicu, uz dosadašnja odlična izdanja Brie Larson u kreacijama raznih svjetskih dizajnera, očekuje se i njeno glavno izdanje u noći dodjele Oscara.