PROLJETNA INSPIRACIJA

Haljine s crvenog tepiha koje ćete poželjeti nositi

09.02.2016 u 19:10

  • +5

Slavne glumice u trendi haljinama

Izvor: Profimedia / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

Ususret glamuroznoj dodjeli Oscara ovogodišnja filmska svita nominiranih pojavila se na tradicionalnom oskarovskom ručku, na kojem su glumice zasjale u zanimljivim koktel haljinama koje ćete poželjeti nositi ovog proljeća

Švedska glumačka senzacija Alicia Vikander za oskarovski ručak odabrala je kratku haljinu upečatljive narančaste boje s potpisom Louisa Vuittona. Luksuzni brend, kojem je glumica postala zaštitno lice, već dulje vrijeme zadužen je za njezin glamurozan izgled. Sudeći prema uskoj suradnji Alicije i brenda Louis Vuitton, sasvim je sigurno da će i u velikoj oskarovskoj noći zablistati u nekoj od kreacija ove pariške modne kuće.

Narančastu haljinu Alicia je kombinirala uz bež štikle sa srebrnim ukrasima. Od modnih dodataka, švedska glumica odabrala je malu bijelu torbicu preko ramena i zanimljive srebrne naušnice koje su izvirivale iz valovite frizure. Jednostavna narančasta haljina koja laska figuri pokazala se odličnim odabirom koji može poslužiti kao dobra inspiracija za nadolazeću proljetnu sezonu.

Kao sušta suprotnost minimalističkoj haljini Alicije Vikander glumica Rachel McAdams pojavila se u koktel haljini roza boje s upečatljivim ukrasima i detaljima.

Posebno dizajniranu Pradinu haljinu za Rachel ukrašavala je crvena svilena mašna na ovratniku, uz svjetlucajuće kamenčiće smještene na rubovima i prozirne ljuskice na roza podlozi. Puna samopouzdanja i s osmijehom na licu, mladolika Rachel svoju ružičastu haljinicu kombinirala je sa satenskim roza stilleticama za ultra šik rezultat. Od modnih dodataka odabrala je tek dva prstena, ostavljajući fokus na ionako ukrašenoj haljini.

Uvijek modno jedinstvena Rooney Mara i ovaj put nije razočarala. Sa strogim razdjeljkom spojenim u punđu, zablistala je u kratkoj haljini talijanskog dizajnera Giambattista Vallija. Jednostavnu bijelu haljinu dugih rukava ukrašavali su cvjetni detalji smješteni na rukavu i donjem dijelu. Zanimljiv odabir oprave Rooney je kompletirala jednostavnim crnim štiklama koje su činile zaokruženu stilsku cjelinu.

Ova američka glumica aristokratski bijele puti za pojavljivanje na crvenim tepisima često bira kreacije koje odišu unikatnošću, izdvajajući se u moru naoko običnih haljina. Sudeći prema njezinoj modnoj praksi, zasigurno neće razočarati ni na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Narančasta, roza i bijela haljina za koje su se odlučile ove talentirane glumice s oskarovskim nominacijama neka vam posluže kao izvrsna inspiracija pri odabiru savršene proljetne kreacije.