NAKON DUGE PAUZE

Besprijekoran izgled najbolje odjevenog para

09.02.2016 u 10:01

Bionic
Reading

Nakon što su postali roditelji djevojčice James supružnici Blake Lively i Ryan Reynolds rijetko se pojavljuju na glamuroznim događanjima. U jednom od rijetkih pojavljivanja Blake i Ryan ponovno su dokazali zašto slove kao jedan od najbolje odjevenih holivudskih parova

Za susret s fanovima novog Ryanovog filma 'Deadpool' slavni par pojavio se na njujorškom crvenom tepihu na kojem su sve oči bile uperene u Ryanovu suprugu, glumicu Blake Lively.

Ova mama jednogodišnje djevojčice James, nakon dugog izbivanja s gala događanja, posebno se potrudila i oduševila prisutne svojim stilom. Za događanje kao što je susret s fanovima suprugovog filma Blake je odabrala zanimljivu Chanelovu haljinu boje bisera s jednim rukavom.

Glavna posebnost biserne haljine leži u šarenim ukrasima koji su se prostirali po struku, rukavu i donjem dijelu kreacije. Zanimljiv odabir haljine Blake je naglasila šljokičastim štiklama tankih remenčića Stuarta Weitzmana i upečatljivim sjajnim naušnicama.

Svoju plavu kosu, koja brojnim djevojkama služi kao inspiracija prilikom odlaska kod frizera, Blake je oblikovala u prepoznatljivom stilu s mekim, holivudskim valovima. Dok je ona briljirala u haljini boje bisera, Ryan je isto učinio u odijelu mornarskoplave boje.

Ovaj je slavni par posljednji put skupa viđen na crvenom tepihu u veljači 2014., kada je Blake kao novopečena trudnica zablistala u blijedožutoj haljini s Guccijevim potpisom.