MLADOLIKA JULIETTE

Izazovnim dekolteom zasjenila puno mlađe kolegice

07.02.2016 u 11:21

Bionic
Reading

Nagrađivana francuska glumica Juliette Binoche u 51. godini dala je pravu modnu lekciju iz seksepila na crvenom tepihu prestižne dodjele Goya nagrada u Madridu

Juliette Binoche koja se okrunila nominacijom u kategoriji najbolje glavne glumice u filmu 'Nobody Wants The Night', na madridskim Goya nagradama pokazala je zavidnu dozu seksepila u crnoj haljini s metalnim primjesama.

Pojavivši se na crvenom tepihu, Juliette se pobrinula da nikako ne prođe nezapaženo, istovremeno posramivši puno mlađe kolegice svojim fantastičnim izgledom.

Pažljivo konstruirana crna haljina s metalnim dodacima, koju je krasio duboki dekolte i manji prorez u donjem dijelu, naglasio je glumičino poprsje i noge.

Dok je stopala ukrašavao par zanimljivih prozirnih štikli s debelom petom, od modnih dodataka Juliette je odabrala upečatljivi prsten s cirkonima i viseće naučnice koje su dodatno isticale raskošnost dekoltea.

S kosom zavezanom u rep, glumica je svoj izgled finiširala uz make-up u znaku prirodnih, zemljanih tonova.

U novom filmskom projektu naslova 'Nobody Wants The Night', Juliette tumači lik Josephine Peary – samopouzdane supruge istraživača Arktika.

Prema filmskom sinopsisu na IMDB-ju, Jospehine (Binoche) putuje u 'neprijateljske ledene krajolike' u potrazi za mužem. Odlučna u neodustajanju od potrage, Jospehine se pronalazi u društvu žene Inuita (Rinko Kikuchi). Uz elemente usmjerene protiv njih i opstanak koji se odnosi na međusobno oslanjanje, postaje jasno da čekaju istog muškarca kojeg jednako vole.