NAGRADNJAČE

Darujemo poklon pakete Cetaphil Restoraderm kozmetike

10.02.2016 u 14:34

Bionic
Reading

Svakodnevna rutina vaše kože u obliku kvalitetnih Cetaphil proizvoda od sada vam je dostupna po još povoljnijim cijenama. Kupovinom paketa Cetaphil DERMACONTROL i Cetaphil RESTORADERM proizvoda ostvarujete uštedu do 33%

DERMACONTROL paket za masnu kožu sklonu aknama sastoji se od pjene za čišćenje i hidratantne kreme.

Cetaphil DERMACONTROL pjena za čišćenje i Cetaphil DERMACONTROL hidratantna krema sadrže umirujuće sastojke kojima se postiže ravnoteža u njezi kože s aknama, omogućuje regulacija izlučivanja sebuma, kontrola masnog sjaja i obnova zaštitnog sloja kože. Sadrži prirodne umirujuće sastojke koji uravnotežuju simptome akni i učinke liječenja akni.

Cetaphil DERMACONTROL paket potražite u svim ljekarnama po promotivnoj cijeni od 177,77 kn.

RESTORADERM paket namijenjen njezi suhe i atopične kože sadrži tekući sindet za čišćenje i hidratantni losion.

Cetaphil RESTORADERM je jedinstvena i učinkovita linija kozmetike posvećena upravo njezi atopijske kože, čišćenju i hidrataciji zaštitnog sloja koje donosi umirujuće olakšanje. Sindet za nježno čišćenje i hidrataciju kože izuzetan je proizvod koji ne izaziva suhoću kože i njenu iritaciju. Ne sadrži sapun, parfem, parabene ni konzervanse tako da se bez straha od isušivanja i iritacije nanosi na osjetljivu kožu s koje se lako ispire. Hidratantni losion Cetaphil RESTORADERM hidratizira kožu i obnavlja njezin zaštitni sloj.

Jedinstvena formula sadrži kombinaciju Céramida® i filagrina koji hidratiziraju kožu kojoj nedostaje vlažnosti. Dodatno je obogaćena i alantoinom koji olakšava svrbež i iritaciju. Tekuć i nemastan, osmišljen za brzo i jednostavno nanošenje, losion donosi dugotrajno olakšanje koži. Nježna formula Restoraderm proizvoda posebno je prilagođena djeci i bebama već od trećeg mjeseca starosti.

Cetaphil RESTORADERM paket potražite u svim ljekarnama po promotivnoj cijeni od 199,77 kn.

Distributer  Medical Intertrade d.o.o. poklanja pet komada Cetaphil Restoraderm promo pakiranja, a dobitnice su Marina Marić, Tomislav Sedlar, Suzana Pavlović, Evelina Miščini Mira Lacić iz Zagreba.