UVIJEK DOTJERANA

Slavna manekenka otkriva sve tajne šminkanja

29.01.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Zgodna Rosie Huntington-Whiteley gostovala je kod poznate vizažistice slavnih Lise Eldridge pa otkrila kako se šminka, što koristi i bez čega ne može

Rosie Huntington-Whiteley poznata je svojoj sjajnoj i lijepoj koži te svježem izgledu, a kako je Lisa Eldridge istaknula u videu, puno je djevojaka izrazilo želju da sazna kako se šminka ova plavokosa ljepotica. Zajedno su zatim pokazale kako stvoriti njezin dnevni look

Poput svih slavnih ljepotica, Rosie koristi proizvode poznatih kozmetičkih kuća pa je izdvojila kremu Toma Forda, a nanosi je četkom. Nakon toga na redu je Lancomeova podloga koju je vizažistica također nanijela četkicom kako bi se što pravilnije rasporedila.

Nakon korektora na podočnjacima i malim nesavršenostima na red dolazi highlighter, a Lisa ga stavlja na jagodice kako bi ih istaknula, no plavokosa manekenka voli ga stavljati na cijelo lice za sjaj kože.

Rumenilom u kremi Lisa je dodatno naglasila svježinu na Rosienom licu, a čak ga je pomiješala s malo kreme da bi se bolje apliciralo.

Uz još malo highlightera, koji Rosie obožava, Lisa je uspješnoj manekenki našminkala oči sjenilom, olovkom i maskarom, a zatim su nastavile do posljednjeg detalja, usana. Rosie je rekla kako uživa u šminkanju i često nanosi make up prstima jer voli osjetiti kožu, a njihovu kompletnu školicu šminkanja možete pogledati u videu.