PA VI SAD RECITE!

61 joj je godina, a traperice nosi kao da ima 20

29.01.2016 u 13:54

  • +4

Christie Brinkley

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Često se začudimo kada supermodeli priznaju da teško pronalaze traperice u kojima se dobro osjećaju ili nisu zadovoljne svojim vitkim figurama, a među njima je i Christie Brinkley koja u 61. oduševljava izgledom i vitalnošću

Christie Brinkley doista uživa u životu, ali i predano radi. Tako je uz svoju tvrtku koja proizvodi kozmetiku stigla objaviti i knjigu sa savjetima o ljepoti, a sada je postala zaštitno lice kampanje traperica s potpisom NYJD

Šezdesetjednogodišnja Christie zabavljala je paparazze i okupljene obožavatelje ispred studija Huffington Posta u New Yorku otkačenim poziranjem i nije skidala osmijeh s lica. U traper košulji, marami na točkice i uskim trapericama, djelovala je energično kao da joj je tek 30 godina, a traperice su joj stajale kao salivene.

Prije dolaska u studio radila je na kampanji za traperice, a uz nju su zaštitno lice još tri ljepotice - Ashley Graham, Lana Ogilvie i Bridget Moynahan. Traperice NYJD navodno su tako krojene i dovoljno rastezljive da odgovaraju ženama svih veličina i tipova građe, a tome bi trebale svjedočiti i četiri ljepotice koje su zaštitna lica.


Za InStyle Christie je očekivano nahvalila brend koji zastupa i tvrdi kako će sigurno pristajati svakoj ženi, a još važnije konfekcijski broj je stvaran: 'Ako nosite broj 38 ili 40, to će biti realan broj koji možete odjenuti. Nema više ležanja i dubokog udaha kako biste mogli zakopčati hlače.' Dodala je kako je više puta puno vremena provodila u garderobama tražeći par klasičnih traperica u koje će ući bez muke, iako će to mnogi doživjeti kao blago preuveličavanje s obzirom na njenu vitku liniju.