STILSKI POGODAK

Ovako udobnu i glamuroznu haljinu dugo nismo vidjeli

25.01.2016 u 13:49

Bionic
Reading

Slavna glumica Gwyneth Paltrow u svom naumu modnog pokoravanja Austrije definitivno je uspjela predstavivši se u krajnje udobnom, toplom i glamuroznom izdanju na crvenom tepihu

Odijevanje sa stilom tijekom zimskih mjeseci dovoljno je težak zadatak, a pojavljivanje na crvenom tepihu uz snježne uvjete, misiju odijevanja čini još izazovnijom. Glumici Gwyneth Paltrow to ne predstavlja nikakav problem. U toplom i trendi izdanju zasjala je na Audijevom gala događanju u Austriji noseći zanimljivu vesta-haljinu s upečatljivim bijelim kaputom.

Komadima iz kolekcije Michael Kors Paltrow je unijela dozu holivudskog glamura, prvenstveno zahvaljujući bijelom vunenom kaputu s velikim ovratnikom i sivoj vesta-haljini koja se vukla po crvenom tepihu.

Poput slavnih europskih ljepotica iz 60-ih, kao Grace Kelly i Sophije Loren, i Gwyneth se za gala događanje u Austriji odlučila za kombinaciju elegantnog kaputa i haljine.

Jednostavan, a krajnje glamurozan zimski izgled dostojan crvenog tepiha naglasila je frizurom opuštenih valova koji su izvirivali iz velikog ovratnika haljine i decentnom šminkom.