APOSLUTNI HIT

Vrući modni trend koji pristaje svim ženama

19.01.2016 u 07:00

  • +21

Gola ramena

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Modni trend koji će vladati ovoga proljeća i ljeta pristaje svim ženama, bez obzira na godine. Trend golih ramena obilježio je ovogodišnje kolekcije mnogih modnih kuća

Za toplijih dana pokažite gola ramena, jer to je dio tijela koji nikad ne stari, barem tako tvrdi legendarna Donna Karan. Slavna američka dizajnerica koja je sve do prošle godine bila na čelu svog modnog imperija u svojoj knjizi 'My Journey' dala je neke bezvremenske modne smjernice, a među njima i onu da žene trebaju pokazivati gola ramena.

'Zašto ne biste pokazali ramena? To je vjerojatno jedini dio ženskog tijela na kojem se nikad ne debljamo. Zato ih slobodno pokažite. Kad sam jednom prigodom nosila kreaciju s golim ramenima, svi su me kritizirali. Ali kasnije su se u tome pojavile Liza Minnelli i Hillary Rodham Clinton izazvavši pravu modnu senzaciju', rekla je Donna, čije kreacije obožava i Barbra Streisand, inače njezina bliska prijateljica.

Mišljenje Donne Karan dijeli i Sarah Rutson iz luksuzne web-trgovine Net-a-porter koja kaže da trend golih ramena nevjerojatna laska svim ženama iz jednostavnog razloga što sva ramena izgledaju dobro. To je jedan od najljepših dijelova tijela i zašto ga ne biste pokazali.

Kod ovog trenda odlično je i što se može primijeniti na više odjevnih predmeta, od haljina, majica-košulja, kombinezona, vesta… i to od jutra do večeri. Gola ramena su seksi, ali njima ne možete prijeći granicu dobra ukusa.

Julie de Libran, kreativna direktorica modne kuće Sonia Rykiel, ne krije ljubav prema golim ramenima koja vas, po njezinim riječima, nagone da hodate, krećete se i plešete na određeni način. U kolekciji za proljeće i ljeto 2016. fokusirala se da pokazati taman dovoljno da žena ostane seksi, ženstvena, glamurozna, ali da u isto vrijeme iznenađuje. Kako će izgledati modno proljeće i ljeto, pogledajte u našoj fotogaleriji u kojoj donosimo kreacije poznatih modnih brendova koji su svoje kolekcije uključili sjajne komade koji naglašavaju ljepotu golih ženskih ramena.