PLAVA ELEGANCIJA

Jennifer Lopez ne prestaje modno oduševljavati

14.01.2016 u 10:06

Bionic
Reading

Jennifer se ponovno nije libila pokazati svoje poznate obline. Pjevačica i glumica pojavila se u uskoj plavoj haljini na promociji nove serije 'Shades of Blue' u kojoj tumači glavnu ulogu

Stilistički duo Rob Zangardi i Mariel Haenn potrudili su se da Jennifer još jednom modno zablista. Nakon modne pobjede na nedavno održanim Zlatnim globusima u haljini upečatljive žute boje Jennifer se ne prestaje igrati bojama.

Ovaj put briljirala je u uskoj plavoj haljini do koljena slavne Victorije Beckham. Plava haljina poput rukavice je prianjala uz Jenniferine zamamne obline, a osim savršenog kroja, glavna posebnost Victorijine haljine leži u zanimljivom šlicu koji pokriva stražnji dio kreacije.

U isticanju figure pješčanog sata Jennifer je pomogao i odabir vrtoglavo visokih, 'ubojitih štikli' brenda Casadei u bež boji.

Ova vatrena Latinoamerikanka svoj izgled povodom predstavljanja nove serije finiširala je nemarnom lob frizurom i dodacima poput svjetlucajućih narukvica i prstenja.

U seriji 'Shades of Blue' Jennifer tumači lik samohrane majke i detektivke Harlee Santos koja postaje doušnica FBI-ja. Osim što se nalazi u ulozi detektivke, Jennifer je izvršna producentica serije.