REEBOK

Garancija za kul stil i fit formu

28.10.2009 u 15:55

Bionic
Reading

Reebok je ove godine u znaku zabave, mode i sporta. Sportska obuća s karakterom je casual must have ove sezone, a novosti iz Reeboka nikada nisu bile dinamičnije

Idemo redom: nova kolekcija Fly Generation za jesen-zimu 2009. namijenjena je mladim, urbanim i modno pomaknutim fanovima, FlySet je revolucionarna fitnes linija inspirirana supermodelom Bar Rafaeli, dinamičan je ulazak retro sporta i moderne klasike u lifestyle vode, a uz Freestyle, klasičan stil inspiriran 80-ima, granica između mode i sporta nikada nije bila fleksibilnija.

Poseban dodatak novostima iz Reeboka su provokativne, lagane, optimistične, zavodljive i sofisticirane cipele Easy tone koje uz široki raspon stilova možete kombinirati za sve prilike, a i posebno dizajniranim potplatom jačaju tonus i garantiraju super noge bez odlaska u teretanu. Možete ih miksati i s ikonskim Reebokovim tenisicama i futurističkom obućom Ex-O-Fit SG Strap koju je zakuhao top dizajner Christopher Shannon.

Reebok je ove godine uspješno spojio autentično tradicionalan i moderan dizajn i premostio granicu između sporta i mode, a uz prepoznatljivu jednostavnost i čistoću nezaustavljivo regrutira nove fanove. Želite li i vi biti jedinstveni, modno pomaknuti i fit u svakoj prilici, dotrčite do ShoeBeDo dućana širom Hrvatske i provjerite o čemu se šuška u Reebok svijetu.