KORAK PO KORAK

Evo kako složiti najpoželjniju frizuru godine

12.01.2016 u 12:38

Bionic
Reading

Glumica Eva Green pojavila se na crvenom tepihu 73. dodjele Zlatnog globusa održane u Los Angelesu, a bila je nominirana za ulogu u britansko-američkoj hit seriji Penny Dreadful. Bivša Bondova djevojka imala je zapažen styling, a nezamijećeno nije prošla ni njezina frizura - moderni dugi lob

Za Evinu trendi frizuru bio je zadužen celebrity stilist Adir Abergel. Inspiriran lookom Cindy Crawford iz 90-ih, lagano neurednom kosom začešljanom sa strane Adir je postigao još razbarušeniji izgled.

Kako složiti dugi razbarušeni bob

Pripremite kosu nanoseći L’Oréal Professionnel Dual Stylers Liss & Pump-Up od korijena do vrhova kako biste postigli volumen i zaglađenost. Za teksturu aplicirajte L’Oréal Professionnel Wild Stylers Beach Waves od korijena do vrhova.

Sljedeće: okrenite kosu naopačke i osušite prolazeći rukama kroz nju za maksimalan volumen. Zatim malom okruglom četkom osušite kosu začešljavajući je u stranu te pritom vodeći računa o tome da ostavite maksimalan volumen na korijenu.

Koristeći uvijač za kosu, napravite kovrče i ukosnicama ih zakačite te pustite da se ohlade. Zatim uklonite ukosnice i počešljajte kosu da dobijete jako opuštene valove.

Na kraju aplicirajte L’Oréal Professionnel Wild Stylers Next Day Hair od korijena do sredine vlasi. Završite izgled nanošenjem spreja za kosu L’Oréal Professionnel Infinium Extreme, a on će održati frizuru.