Moda i ljepota IZLOŽBA

'Balerine' u objektivu Biljane Gurine

  • Autor: tportal.hr
  • 6.11.2009 8:56:23
  • 28.10.2009 15:25:26

Fotografkinja Biljana Gaurina dosad se predstavila brojnim fotografijama portreta poznatih osoba, među koji su Severina, Bare i Rade Šerbedžija. Pred njezinim objektivom sada su se našle balerine zagrebačkog HNK. Biljana Gaurina predstavit će 'Balerine' na izložbi u prostoru Make Up Akademije Ministry of Beauty u četvrtak, 29. listopada u Zagrebu

Biljana Gaurina
Biljana i Severina
Iako je proteklih par godina najčešće spominjana kao Severinina fotografkinja (album 'Zdravo, Marijo', razne reklamne kampanje, nastupi…), Biljana Gaurina objavila je niz vrhunskih portreta poznatih javnih osoba, kao i niz fotoreportaža te drugih vrsta fotografija što možete pogledati na njezinim službenim web stranicama.

Početkom 2000. godine, završila je I.S.F.A.V. (Istituto Superiore Fotografia e Arti Visive u Padovi), a od 2003. radi kao fotoreporterka u EPH te objavljuje za Gloriju, Gloriju IN, Jutarnji list, Slobodnu Dalmaciju, Globus, GLOSS.

Izložba 'Balerine' vezana je uz njezin angažman u reviji GLOSS, točnije za tekst vezan uz balerine HNK koji prate njezine vrhunske fotografije balerine. Slike balerina bit će izložene u Make Up Akademiji svjetski priznatog vizažista Borisa Čavline u Varšavskoj ulici 14 u Zagrebu.

Izložba ostaje otvorena do 30. studenog 2009. godine.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više