NAGRADNJAČA

Postanite stručnjak za osvježavanje stila

28.10.2009 u 11:16

Bionic
Reading

Želite postati stručnjak za osvježavanje stila? Možda bi bilo bolje pitati tko to ne želi. U tome će vam najbolje pomoći stručnjak za osvježavanje stila - Ariel

Žene pronalaze raznorazne razloge za osvježavanje garderobe. Ili zato što su u potrazi za novim trendovima i izgledom kojim će zadiviti druge, ili zbog nedavnog prekida, ili iz čiste dosade... No jedno je sigurno: preoblikovanje stila u skladu s modom oduvijek je bilo i ostat će ženska stvar.

Međutim, mudre žene znaju da ne trebaju kupovati hrpu nove odjeće kako bi osmislile svoj novi izgled i osvježile garderobu. (To je prava sreća u ova recesijska vremena!!!) Pravi se stil očituje u ukusu, samouvjerenosti i ponekad upravo u klasičnim odjevnim predmetima.

Svoj stil možete obogatiti uz pomoć nekoliko sitnih trikova i škara. Potpuno nov trendovski izgled možete kreirati i kombinacijom dva odjevna predmeta koja nikada niste ni pomislili nositi zajedno. Broj kombinacija koje možete izvući iz svog ormara na taj će se način udvostručiti ili čak utrostručiti. Postoji puno trikova koje bi svaka žena trebala znati!

Usprkos tim trikovima, što god radili, imajte na umu da s odjećom trebate postupati pažljivo i pružiti joj odgovarajuću njegu. Koliko puta vam se već dogodilo da vaš omiljeni odjevni predmet odjednom izgleda staro i iznošeno te tako izgubi svu svoju čaroliju?

Kako Ariel uspijeva u osvježavanju stila?

Pomislite samo koje zadatke deterdžent treba obaviti:
a)Pronaći mrlju
b)Odstraniti mrlju
c)Spriječiti prljavštinu iz mrlje da se zadrži u vodi u kojoj se pere rublje
d)Osvježiti rublje

Ariel može sve to, jer je to deterdžent koji istovremeno obavlja više zadataka. Osobito je dobar u odstranjivanju mrlja, bilo u tekućem bilo u praškastom obliku, tako da ne morate brinuti hoće li deterdžent odstraniti mrlje ili neće.

Kako? Ariel ne samo da uklanja mrlje nego i čuva rublje od novih čestica prljavštine. Zvuči nemoguće, zar ne? Pri pranju vlakna mogu postati gruba pa se mrlje lako hvataju. Logično, zar ne? Ariel Pro-Zim7 s revolucionarnim sustavom zaštite od mrlja omekšava vlakna pa se čestice tvrdokornih mrlja, poput onih od hrđe, lakše uklanjaju (u usporedbi s ranijim Arielom, nakon 10 pranja).

Bez obzira kakvi se klasici kriju u vašem ormaru, uz dovitljive ideje uvijek ih možete otkriti u novom svjetlu i osmisliti odjevne kombinacije koje možete nositi u svakoj prilici. Na taj ćete način postati stručnjak za osvježavanje stila, a pritom nećete puno potrošiti. A to je ono što želite, zar ne?

Stoga ne zaboravite pravilo: omogućite najbolju moguću njegu svojoj odjeći uz Ariel Color & Style, a ona će vam zauzvrat omogućiti izvanredan stil. Neka vam je sretno i uspješno osvježavanje stila!

Osvojite Ariel Color & Style
Osvojite Ariel Color & Style

Nagradnjača 'Korisni savjeti za najučinkovitije pranje rublja' počinje 1. studenoga itraje do 30. studenoga 2009. U tom razdoblju svi posjetitelji tportala stariji od 18 godina i s prebivalištem na području Republike Hrvatske mogu poslati svoje savjete na e-mail adresu nagradnjace@t-com.hr. E-mail poruka svakog natjecatelja mora sadržavati osobne podatke (ime, adresu prebivališta i telefonski broj) i nekoliko korisnih savjeta kako najučinkovitije oprati rublje, uključujući i male tajne u pranju rublja. Troje natjecatelja s najoriginalnijim i najmaštovitijim savjetima (prema procjeni žirija) bit će nagrađeno, svaki s po 30 litara deterdženta Ariel Color & Style.

Dok smišljate koje ćete savjete poslati na spomenutu adresu nagradnjace@t-com.hr, možete se odmah uključiti u ovu nagradnu igru, u kojoj će tri najsretnija čitatelja koji točno odgovore na nagradno pitanje osvojiti po jedan poklon-paket koji sadrži četiri deterdženta Ariel Color & Style od 1,5 litara

Ako ste pažljivo pročitali članak 'Postanite stručnjak za osvježavanje stila', odgovor na nagradno pitanje ne bi trebao biti težak zadatak.

Nagrade su osvojili:

Marijana Pribanić
Gordana Cindrić
Marina Turkalj

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.