BUJNA PRIVLAČNOST

Kate Moss zaobljenija nego ikad

28.10.2009 u 09:26

Bionic
Reading

Kate Moss proslavila se svojom tankom dječačkom figurom, no sada je okrenula ploču i odlučila privući nove poklonike bujnim oblinama koje je promovirala ovih dana

Britanski topmodel Kate Moss proslavila se svojom dječačkom figurom lišenom bujnog poprsja i ispupčene guze, no u novoj reklamnoj kampanji za Topshop je, čini se, ipak pokleknula pred trendom koji zahtijeva ženstvenije obline. Reklamirajući odjeću koju je sama dizajnirala, Kate je prikazana s bujnim grudima koje dubok dekolte jedva da može zadržati na okupu.

Slike su odmah izazvale brojne komentare u kojima se ipak najviše spominje pretjerana upotreba Photoshopa, kojoj očigledno nije uspjela odoljeti ni slavna Kate.

Božićna kolekcija koju reklamira inspirirana je tradicionalnim japanskim i kineskim krojevima i dezenima. Osim šljokičastih haljinica i pletenih kaputića, Kate je u kolekciju uvrstila i svilene pidžame, ali i donje rublje. 'Obožavam lijepe pidžame. Tijekom godina skupila sam gomilu vintage pidžama i spavaćica', rekla je predstavljajući svoju novu liniju.