PROMAŠEN LOOK

Razočaravajuće izdanje modne ikone

20.12.2015 u 13:50

Bionic
Reading

Iako slovi za modnu ikonu, kraljica boho chica, plavokosa glumica Sienna Miller ovog puta nije briljirala odabirom outfita

Za božićni party Love magazina britanska glumica odabrala je neobičan outfit. Siennin styling za londonski party koji je okupio brojna poznata lica iz svijeta showbiza, među kojima su bile i sestre Cara i Poppy Delevingne, trebao je biti otkačen i cool, no nije ispao ni jedno ni drugo.

Glumica je odabrala hit boje blagdanske sezone - zelenu i crvenu. Prekrasnu smaragdno zelenu bundu od umjetnog krzna londonske modne kuće Burberry, nosila je preko crvenog crop topa s cvjetnim printom, istih vrućih uskih hlačica, poluprozirnih crnih čarapa i platforma sandala s animal printom, a look je upotpunila efektnom Chloe torbom.

Ovaj riskantni outfit neobičan je izbor čak i za Siennu koja se ne boji modno riskirati, no ovog puta njezina modna hrabrost nije polučila uspjeh.

Glumica je poznata po tome što svaki outfit koji odabere nosi jak pečat njezine osobnosti, a s tim se slažu i modni znalci. Kreativna direktorica modne kuće Sonia Rykiel, Julie de Libran kaže: 'Divim se njezinim modnim odabirima. Njezin je stil praktičan i primjeren aktivnoj ženi naše generacije. Sienna ima razvijen osjećaj za detalje i osobnost, zbog čega su njezini outfiti uvijek zanimljivi i šarmantni.'