NEVEN CIGANOVIĆ

Kerum i Nina pojeli Sevku za doručak

26.10.2009 u 15:41

Bionic
Reading

Premda je Seve Nacionale dala ama baš sve od sebe kako bi si nakon beogradskog koncerta osigurala sve naslovnice u domovini i šire, ipak nije mogla predvidjeti da će je prvo zeznuti talentiranija joj kolegica Nina Badrić, a potom i njezin sugrađanin Željko Kerum

Kolegica Nina Badrić, koja je također već davno i prije Severine održala koncert u srpskoj prijestolnici, odlučila je pomrsiti joj konce obznanivši naciji da je njezinom braku s Bernardom Krasnićem ipak došao kraj.

Dok je Nina pažljivo birala trenutak u kojem će obznaniti svoj 'poraz', splitski gradonačelnik Kerum je, bez ikakvog reda i plana, na svojoj televiziji TV Dalmacija naciji obznanio da već pet godina uživa preljubnički status sa 25 godina mlađom ljubavnicom, stanovitom Fani Horvat, s kojom sada iščekuje i prinovu.

Kako je se njezin Dino ne bi zasitio kao Kerum Ankice, Cica Kaubojka potrudila se upriličiti seksi plesnu točku uslijed koje je završila u velikoj čaši šampanjca poput slavne Dite von Teese. No pritom je sirotica nezgodno opekla svoju seksi guzu, pa se dala u potragu za dvojnicom koja će mijenjati u ovakvim, za po život opasnim, situacijama.

Asistenta si je odlučio pronaći i Fashion Pussy, a na natječaj za taj nimalo lak posao pozvani su da se jave svi muškarci sa XX ili 44+XXY kromosomima, odnosno oni koji imaju to nešto 'special' što Micek traži. Što je to, pročitajte u novom postu na blogu Nevena Ciganovića.