PROMJENA STILA

Neobično izdanje Milanke Opačić

10.12.2015 u 18:31

Ministrica Milanka Opačić privlačila pažnju odjevnom kombinacijom i frizurom

Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

Bionic
Reading

Ministrica Milanka Opačić ovoga puta iznenadila je frizurom, odučivši se za razbarušenu punđu umjesto besprijekorno ravne kose kakvu inače nosi

Milanka Opačić rado nosi haljine i vidi se da voli modu iako ne prati slijepo trendove. Često bira ženstveni stil, a njezine haljine uvijek imaju zanimljive detalje i daleko su od klasičnih outfita kakve viđamo u saborskim klupama.


Tako je zelenu haljinu asimetričnog kroja s prugastim detaljima na rukavima i ramenu danas nosila na 269. sjednici Vlade Republike Hrvatske u Banskim dvorima. Iako joj je ova haljina očito jedna od najdražih, jer je u njoj viđena više puta posljednjih nekoliko godina, za oko nam je zapela malo drugačija frizura.


Ovoga puta iznenadila je frizurom, pa je umjesto uvijek besprijekorno ravne ispeglane kose, na sjednicu došla s kovrčama složenim u punđu i raspuštenim pramenovima na licu. Pomalo svečanija, ali opet primjerena frizura za ministricu pravo je osvježenje, a i nekako odgovara blagdanskom raspoloženju koje se već proširilo početkom adventa.