Čarolija Adventa u Emmezeti!

Čarolija Adventa u Emmezeti!

01.12.2015 u 13:23

Bionic
Reading

Advent je doba godine kada je čarolija moguća! Doba u kojem se okrećemo obitelji, prijateljima i dragim osobama te se veselimo Božiću i običaju darivanja. A gdje su darovi i blagdansko raspoloženje, tu je i Emmezeta sa sada već tradicionalnom nagradnom igrom: Svaki dan jedan popust, svaki dan više bogatih nagrada.

Vjerujte u čaroliju Adventa i zavirite u vreće Emmezetinog adventskog kalendara! Neodoljivi popusti i nagrade samo su jedan klik od vas.

Od 1.12. do 24.12.2012 – svaki dan vas čekaju popusti do 40% na različite kategorije proizvoda. Ali, to nije sve! Istovremeno možete sudjelovati u 100.000 kn vrijednoj nagradnoj igri i osvojiti atraktivne nagrade.
Prijava je jednostavna, a svakodnevnim igranjem povećati ćete svoju šansu za dobitak. Bogate nagrade sponzoriraju: Whirlpool, Bosch, Philips, Samsung, Electrolux, Grundig, LG, Sony, Rowenta, Candy, Gorenje, VerVita, Toshiba i mnogi drugi.

Detalje saznajte u svim Emmezeta trgovinama ili na www.emmezeta.hr

Neka Emmezeta bude dio vaše novogodišnje odluke da uredite dom baš po svom ukusu i najdraže osobe iznenadite poklonima kakve oduvijek sanjaju. Za ugodnu kupnju tijekom blagdana i bezbroj inspiracija svratite u Emmezetu i naći ćete baš sve što vam je potrebno. Namještaj, dekoracija, bijela tehnika, multimedija, gadgeti, igračke i ostali proizvodi za vaš dom i darivanje po najpovoljnijim cijenama – samo u Emmezeta trgovinama i webshopu

Otkrijte nove popuste i nagrade svaki dan. Adventska čarolija čeka vas u Emmezeti!