VRIJEME SHOPPINGA

Što je zajedničko Eciji Ivušić i Antoniji Stupar Jurkin?

27.11.2015 u 17:04

  • +20

Sportina kolekcija za zimske dane

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Bionic
Reading

U Sportina Shopping Festu uživale brojne poznate shoppingholičarke poput Ecije Ivušić, Antonije Stupar Jurkin, Ivane Mišerić, Korane Gvozdić, Andreje Andrassy te Semente Rajhard

Ususret sezoni blagdana, modni lanac trgovina Sportina predstavio je kolekcije za zimske dane 'za nju i njega'. Na nedavno održanom trećem po redu Sportina Shopping Festu razveselili su brojne posjetitelje dobrom zabavom i posebnim prilikama, a u novim kolekcijama popularnih brendova među kojima su Tom Tailor, Marx, Fracomina, Morgan, Vero Moda, Jack & Jones, Morgan i Parfois uživali su i brojni poznati. Svoje omiljene kombinacije za hladne dane i duge party noći odabrale su voditeljice Andrea Andrassy, Ecija Ivušić, Antonija Stupar Jurkin, Ivana Mišerić, Korana Gvozdić, te pjevačica Sementa Rajhard.

Trgovina Sportina, poznata kao centar urbane mode koja je prisutna u svim većim hrvatskim gradovima a odnedavno i u Zadru, pobrinula se da i ove sezone iz bogatog asortimana svi mogu izabrati brendove i kombinacije za svaku prigodu. Aktualne kolekcije poznatih svjetskih brendova donose najnovije trendove i bogatu ponudu modnih dodataka.

Uz tople materijale, vunu, umjetno krzno i kožu te udobne veste ili zavodljive večernje haljine, glavna modna zapovijed i ove je sezone za sve koji vole casual eleganciju jeans. Ususret blagdanima Sportina je za svoje vjerne kupce organizirala već tradicionalni Shopping Fest koji je osim brojnih popusta i pogodnosti, ponudio i cjelovečernju zabavu.