NAGRADNJAČE

Poklanjamo ogrlice Si&Eter Jewelry

26.11.2015 u 16:00

Bionic
Reading

Si&Eter Jewelry nakit je s potpisom hrvatskog dizajna, prvi i zasad jedini takav na tržištu, a iza efektnog minimalističkog nakita s dioptrijom stoji profesorica likovne umjetnosti Sanja Modrić Žižić. Si&Eter Jewelry čitateljice tportala poklanja dvije ogrlice

Jedinstveni komadi nakita Si&Eter Jewelry izrađeni su od visokotehnološki razvijene plastike, recikliranog materijala naočalnih leća. Budući da su leće lakše od obične plastike, ali i otporne na lomove i ogrebotine, idealne su za izradu kvalitetnog nakita.

Nakit Si&Eter Jewelry jedinstven je, svaka ogrlica ili naušnice imaju svoju dioptriju, a neki od primjeraka nakita zbog svoje specifične boje, oblika ili debljine teško su ponovljivi u izradi pa su opravdano klasificirani kao unikate.

U ovoje nesvakidašnjoj liniji nakita koja osvaja jednostavnošću posebno se ističe fotonakit koji mijenja boju ovisno o okruženju u kojem se nalazi; u zatvorenom prostoru je bezbojan, a vani, pod utjecajem sunca, tamni u sivu ili smeđu boju.

Si&Eter Jewelry - ultralagani minimalistički nakit s dioptrijom može se kupiti u riječkoj galeriji Šta da?!, na facebook-stranici i uskoro u odabranim optikama.

Nakit Si&Eter Jewelry čitateljice tportala poklanja dvije ogrlice, a dobitnice su Mirjana Matovina i Nadica Đureš.