ŠTO SE NOSI?

Trendi torbe koje će osvježiti svaki styling

30.11.2015 u 09:10

  • +54

Torbe

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Zgodna torbica ima moć da svaku odjevnu kombinaciju u trenu podigne, a ove sezone ništa nije moćnije od šik torbica

Statement torbica idealan je modni dodatak koji će podići svaki styling, čak i onaj najklasičniji. Velike torbe više nisu in, a iako smo donedavno u njima nosili sve što nam je bilo od životne važnosti i riskirali ozljede kralježnice, ove sezone konačno uživamo u ženstvenim torbicama. Velike glomazne torbe stoga pospremite u ormare i krenite u potragu za lijepom torbicom ili nekoliko njih budući da su im i cijene prihvatljivije.

Prema istraživanju američke stranice Business of Fashion, prodaja velikih torba u posljednje vrijeme bilježi rekordan pad iako mnogi brendovi nude različite modele po znatno prihvatljivijim cijenama nego prijašnjih godina. No trend manjih torba suvereno vlada, a dodatan je bonus i to što su cjenovno prihvatljivije.

Ove sezone nose se one klasičnih silueta, ukrašene metalnim lancima i upadljivim kopčama pod utjecajem trenutačno vladajućim 70-ima u što se izvrsno uklapaju modeli sedla (saddle) te vrećasti modeli (buckett) te ruksaci koji su ovoga ljeta bili pravi hit, a odličan su izbor i za hladne zimske dane.

Kao must have torbica među brojnim slavnim ljepoticama i modnim blogericama u 2015. nametnula se Drew Chloé koja je ove godine podizala brojne stylinge. Kožna torba s metalnim lancem i kopčom, iako dolazi u različitim veličinama, definitivno se uklapa u trend manjih torba, ali i trenutačno popularne sedamdesete. No ona košta pravo bogatstvo koje si malo tko može priuštiti, a kakve se torbice mogu pronaći u našim dućanima, pogledajte u fotogaleriji.