MODNA ZVIJEZDA

Ima garderobu iz snova, ali obožava ovaj jeftin kaput

26.11.2015 u 10:46

Bionic
Reading

Mlada holivudska ljepotica Selena Gomez u zadnje vrijeme plijeni pozornost sjajnim modnim odabirima, a iako nosi odjeću najluksuznijih modnih brendova, nije mogla odoljeti ni trendi kaputu iz H&M-a te ga ove jeseni često nosi

U zračnoj luci LAX u Los Angelesu snimljena je u zanimljivoj casual kombinaciji inspiriranoj trenutačno popularnim trendom povratka 70-ih. Zgodna crnka uz omiljeni kaput od brušene kože, koji košta oko 500 kuna, iz popularnog švedskog modnog lanca odjenula je traperice retro kroja širih nogavica (J Brand), topić iz Urban Outfittersa, koji košta svega stotinjak kuna, trendi sunčane naočale okruglih stakala Simon Miller i skupocjenu torbu Louis Vuitton City Steamer MM Bag.

Dvadesettrogodišnja ljepotica u zadnje vrijeme niže itekako zanimljive modne kombinacije, a modno prosvjetljenje može zahvaliti iskusnoj stilistici Kate Young, s kojom je započela suradnju prije nešto više od godinu dana. Stilistica kaže da su od samog početka imale jasnu viziju onoga što žele postići.

'Željele smo dobiti moderan, mladenački, čist i seksi look koji ne djeluje kao da je u njega uloženo previše truda', kaže Young, a uz nju je teen zvijezda modno odrasla. Zbog svog je mladenačkog duha Selena otvorena za modna eksperimentiranja, kaže Young, a posebnu pozornost pridaje i obući koju nosi.

Modna transformacija nekadašnje Disneyjeve zvijezde bila je više nego uspješna, a i sama Selena otkriva da se polako zaljubljuje u svijet mode i da obožava kreacije luksuznih modnih kuća Dior i Louis Vuitton.

'Lako je postati ovisnim o modi. Moram priznati da mi je u početku sve to bilo malo previše i bilo mi je naporno razmišljati o tome što se s čime dobro slaže. Sada mi je postalo zanimljivo, kao igra s puzzlama. Puno je toga o modi što još uvijek ne znam, a voljela bih otkriti', kaže Selena, mlada zvijezda koja je uz pomoć iskusne stilistice izgradila zavidno dobar stil.