UŽIVA I MAMI POGLEDE

Slavna glumica u bikiniju otkrila raskošne obline

25.11.2015 u 13:51

Bionic
Reading

Eva Longoria sigurno je dodatno zagrijala atmosferu na plaži u Miamiju jer teško je bilo ne primijetiti slavnu glumicu u kričavom mini bikiniju

Četrdesetogodišnja zvijezda bila je na odmoru s prijateljicama za vikend, a dio dana provele su na plaži. Eva se zaštitila šeširom i stavila sunčane naočale, ali njene obline bile su u prvom planu.

Kupaće gaćice brenda Shoshanna imaju tek tanke trakice i volan kao ukras, dok je gornji dio također majušan, od trokuta. Glumica se pohvalila fotografijama na Instagramu, a osim sunčanja i kupanja, djevojke su ronile i uživale u sportskim aktivnostima na plaži. Svaki korak neodoljive Eve pratili su i paparazzi, ali čini se da to nju uopće nije smetalo, već se prepustila ljetnim radostima.

Zvijezda serije 'Očajne kućanice', objavila je i nekoliko fotografija s večernjih druženja, okružena prijateljicama za vrijeme večere u jednom talijanskom restoranu. No nakon što je svoje obline pokazala u mini bikiniju, večernji izlazak je zapravo malo koga zanimao.

Šteta je samo što su se zli jezici na društvenim mrežama odmah našli komentirati da se lijepa Eva malo popunila jer je sigurno ponosna što je više puta prozvana džepnom Venerom. Nekada davno je bila voditeljica aerobika i osobna trenerica, a kaže kako sada obično kombinira boksanje s kružnim treninzima u kojima ponavlja serije različitih vježbi poput čučnjeva i trbušnjaka.


No kako je istaknula u jednom intervjuu, ništa joj ne može nadmašiti trčanje: 'To mi je zaista jedna od najboljih formi vježbanja, posebno kad sam na putu jer tada uvijek usput razgledavam nova mjesta i okolinu.'