MODA NA SVADBI DESETLJEĆA

Severinina kuma blistala je u haljini s izazovnim prorezom

25.11.2015 u 10:13

Bionic
Reading

Severinino je vjenčanje događaj godine, o kojem će se još dugo govoriti i sigurno će s vremenom biti otkriveno puno zanimljivih detalja o njemu, a među čak 612 uzvanika moglo se vidjeti svakojakih modnih kreacija

Svi koji su bili pozvani na vjenčanje godine htjeli su iskoristiti priliku da se pokažu u najboljem svjetlu pa je sve vrvjelo od svečanih haljina, šljokica i nezaobilaznih štikli. Dok su neke dame odabrale odlične stylinge, druge bi možda trebale na popravni ispit. Stilist Borut Mihalić, kojeg možemo vidjeti u RTL-ovoj emisiji 'Shopping kraljica', otkrio je tako da supruga pjevača Željka Joksimovića nije trebala nositi bijelu bundu na roza haljinu, a jedna od rijetkih koja je modno riskirala uvijek je vrckava Maja Šuput.

Andrea Čermak, Severinina kuma, odabrala je srebrnosivkastu haljinu, a Borut Mihalić je za RTL istaknuo izazovni prorez na kreaciji koji joj je otkrivao nogu.

Prema mnogima je dizajnerica Severinine vjenčanice, Matija Vujica, zajedno sa suprugom Juricom Popovićem osvojila laskavu titulu najljepše odjevenog para na vjenčanju. U odnosu na dizajnerske krpice i cipele kakve viđamo na ljepoticama u Hollywoodu, većina je uzvanica igrala na sigurno, ali Maja Šuput, kao i uvijek, odlučila je biti svoja.

'Odabrala je SF-haljinu, vrlo primjetljivu', komentirao je Borut Mihalić, ali zato mu se nije svidjela haljina Ive Balent jer smatra da taj kroj ne laska njenoj figuri.

Petar Grašo, koji je i pjevao na vjenčanju godine, pojavio se sa sestrom, a njezina jednobojna siva haljina bila je odmor za oči nasuprot šarenilu i kiču, kakve najviše vole folk-pjevačice. Kako je izgledao dolazak mnogobrojnih uzvanika na građansko vjenčanje Severine i Igora Kojića, možete pogledati u videu.