JE LI TO MOGUĆE?

Ima 61 godinu i s pravom se hvali tijelom u bikiniju

24.11.2015 u 10:07

Bionic
Reading

Nekadašnji supermodel Christie Brinkley inspiracija je mnogim ženama da budu fit te paze na svoj izgled, a kada je ugledate u bikiniju i znate da ima 61 godinu, čini se nemogućim da je sve to postigla bez većih estetskih zahvata

Tijekom obiteljskog odmora na Karibima Christie Brinkley iskoristila je priliku još jednom sve oduševiti vitkom linijom pa je na Instagramu objavila fotografiju u bikiniju.

Uz fotografiju je napisala kako se veseli iskoristiti naplavljeni komad drveta za neku rukotvorinu, ali je odmah dodala da se od sunca štiti zaštitnim sredstvom od Neutrogene i obavezno nosi šešir. Kako u posljednje vrijeme promovira knjigu 'Timeless Beauty', nije propustila sve podsjetiti da je u prodaji te se u njoj mogu pronaći korisni savjeti i tajne zbog kojih Christie izgleda mladoliko i s 61 godinom.

Povod za okupljanje na Karibima zapravo je bilo vjenčanje njezine prijateljice, a kako je Christie uvijek u pokretu, na Instagramu je objavila više fotografija na kojima se vidi kako cijela obitelj uživa, bavi se sportskim aktivnostima i slavi vjenčanje.

Majka troje djece, Alexe, Jacka i Sailor, često u intervjuima napominje koliko je važno koristiti kreme za sunčanje jer inače koža puno brže stari, a navodno je za mladolik izgled zaslužna i jedna jutarnja navika – piling


Kako je prije nekoliko dana još jednom spomenula na Instagramu, već 40 godina svaki dan stavlja blagi piling na lice kako bi pročistila pore i dala svježinu koži. Često govori da kreme za lice stavlja i na noge jer na tržištu nema proizvoda koji imaju dobro djelovanje. Naravno, najavila je i da sama trenutno razvija kremu za noge koja će biti idealna za svaku ženu i lijep, tonirani izgled.