NAGRADNJAČE

Poklanjamo Quarnero NaTrue Organic ulja

24.11.2015 u 09:27

Bionic
Reading

Korištenje samoniklog bilja ima već stoljećima dugačku tradiciju, a osobito u lječilištima Kvarnera i Opatije kao najpoželjnije destinacije zdravstvenog turizma prije 120 godina. Inspirirani blagodatima i tradicijom samoniklog bilja, te uz pomoć starih receptura i prirodnom nadahnute njege, tvrtka Quarnero kreirala je liniju ručno pripremljenih organskih ulja za njegu tijela i ulja za profesionalnu masažu

Blagodati kadulje, smilja, lovora, komorača, breke i lavande s Kvarnera, jedne od najboljih mikro lokacija na svijetu, bile su prepoznatljive kroz povijest, a danas su uz stručnost i entuzijazam tvrtke Quarnero pretočena kroz četiri proizvoda: Opatijsku Kameliju, Miris Kvarnera, Miris Istre i Miris Učke. Mješavina visokovrijednih prirodnih ulja koja se jednostavno primjenjuju, brzo upijaju, vrlo su učinkovita i djeluju regenerativno na kožu štiteći ju, hraneći, dajući istovremeno svilenksat dodir i zavodljiv miris. Namijenjena su svim tipovima kože i mogu se koristiti svakodnevno za njegu i hidrataciju lica i tijela, a dovoljno je svega par kapi za izuzetan osjećaj ugode i glamura na koži - dar zemlje, sunca i mora! Mješavina prirodnih sastojaka izrvsno je izbalansirana kako bi se postigao optimalan učinak.

Quarnero ulja ujedno su i nosioc prestižnog NaTrue Organic certifikata, prvog u Hrvatskoj. Proizvodi s tim certifikatom sadrže minimalno obrađene prirodne i organske sastojke, uz propise da ne smiju sadržavati sintetičke boje i mirise, naftne derivate i silikonska ulja, a proizvođači moraju poštovati proces proizvodnje koji minimalno utječe na okoliš. Ne smiju biti testirani na životinjama, a Quarnero je također i nosioc Vegan certifikatata.

Želite li osjećati kao Angela Isadora Duncan i Elizabeta Amalija Eugenija od Bavarske pod nadimkom Sisi u trenutku dok su boravile u Opatije i uživali u blagodatima Kvarnerskog ulja? Onda su Quarnero ulja prvi izbor za vas, bilo da ih koristite u kućnoj upotrebi kroz jedan od 4 proizvoda iz Quarnero linije, ili kroz profesionalna ulja za masažu koja se koriste u renomiranim wellness centarima po linijom Scent of Mediterranean.

Prepustite se Kvarnerskoj čaroliji uz Quarnero ulja već danas i to uz posebne blagdanske popuste - samo jednim klikom na www.quarnero.hr te u biljnim ljekarnama Lavana Mia i trgovini eko proizvoda Kantarion.

Opatijska kamelija Scent of Mediterranean - sensual
body care - sensual 100mL ( 3,4 FL OZ )
Rapsodija koja svojim cvjetnim esencijama pridonosi stvaranju dobrog raspoloženja. Zahvaljujući sadržanim uljima mješavina stvara osjećaj ugode na koži, njeguje ju i hrani, djeluje antioksidativno i umirujuće. Poznata poticajna svojstva ylang ylang-a u funkciji su buđenja vlastite senzualnosti.

Miris Istre Scent of Mediterranean - refresh
body care - refresh 100mL ( 3,4 FL OZ )
Kombinacija ulja zelene mandarine, lavande i paprene metvice daje ovom ulju odlike osvježavajućeg i njegujućeg proizvoda. Lavanda i zelena mandarina na koži stvaraju osjećaj ugode, umiruju je, a paprema metvica istodobno joj daje izrazitu svježinu. Djelovanje sastojaka mješavine upućuje na pogodnost za oporavak kože nakon stresnih situacija.

Miris Učke Scent of Mediterranean - spirit
body care - spirit 100mL ( 3,4 FL OZ )
Kombinacija ulja s odličnim regenerativnim svojstvima. Ulja ružmarina, lavande i limuna stvaraju osjećaj ugode na koži. Ružmarin i limun pružaju posebice ugodnu svježinu kože i djeluju stimulativno, što pogoduje postizavanju ukupnog pozitivnog raspoloženja. Ulja lavande i bergamota imaju usto i umirujući učinak na kožu, pogodni su za umornu i iritiranu kožu od nepovoljnog utjecaja vanjskih čimbenika. Preporuča se i za njegu kože s celulitom.

Miris Kvarnera Scent of Mediterranean - relax
body care - relax 100mL ( 3,4 FL OZ )
Rapsodija ruže geranije, lavande i bergamota posebno je odabrana za umornu i iritiranu kožu od nepovoljnog utjecaja vanjskih čimbenika zahvaljujući svom poznatom umirujućem djelovanju sadržanih ulja Na koži stvaraju osjećaj ugode, a uz to imaju i naglašen njegujući učinak. Preporuča se i za njegu kože poslije tretmana depilacije.

Poklanjamo vam dva Quarnero NaTrue Organic ulja, a dobitnice su Ana Livun i Mia Vidak Matić iz Zagreba.