RASKOŠ NA SVE STRANE

Hoće li ove vjenčanice svi početi kopirati

24.11.2015 u 09:30

Bionic
Reading

Velika i glamurozna vjenčanja obilježila su ovaj vikend. Dok je u našoj regiji divljenje u prekrasnoj vjenčanici izazivala Severina, cijeli se svijet divio prezgodnoj latino zavodnici Sofiji Vergari

Koliko god se naša kraljica estrade Severina trudila sakriti detalje glamuroznog vjenčanja održanog u Beogradu, uzvanici su podijelili fotografije na društvenim mrežama. Vjenčanica koju je Severina odabrala za građansko vjenčanje u beogradskom hotelu Plaza ima potpis naše dizajnerice Matije Vujice, s kojom pjevačica inače rado surađuje.

Raskošna vjenčanica bila je dostojna i kraljevskog vjenčanja, a pjevačica je doista bila poput princeze. Kreacija je imala sve trendi detalje na koje u posljednje vrijeme paze i slavne holivudske ljepotice: obilje čipke, sjaj, slojevit i raskošan donji dio romantične haljine uz čipkani veo vjerojatno su san svake mlade djevojke.

Severina i Igor #svadba #ljubav

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on


Severinino je vjenčanje pobudilo zanimanje medija u cijeloj regiji, a istovremeno je sudbonosno 'da' izrekla prelijepa Sofia Vergara. Glumica je već više puta u intervjuima rekla da pazi na svaki detalj vezan uz vjenčanje pa ne čudi to da je odabrala romantičnu, ali seksi vjenčanicu koja je istaknula njezine obline. Zvijezda serije 'Moderna obitelj' pred zaručnika Joea Manganiella stala je u haljini Zuhaira Murada. Kreacija bez naramenica imala je balski dodatak dok je s prednje strane isticala njezinu vitku liniju.

A photo posted by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


I vjenčanje Allison Williams pobudilo je zanimanje javnosti. Lijepa 27-godišnja glumica i odabranik njezina srca Ricky Van Veen zavjetovali su se jedno drugom na ranču u Saratogi, u Wayomingu, a zgodna Allison izgledala je poput princeze u predivnoj vjenčanici Oscara de la Rente. Nakon ceremonije i slavlja u rujnu glumica je priznala kako je inspiraciju za bajkovitu vjenčanicu pronašla u kreaciji koju je nosila Kate Middleton jer misli da je njezina haljina imala sve za jedan tako važan trenutak u životu.

9.19.15 Dress by @oscarprgirl Photo by @christianothstudio

A photo posted by Allison Williams (@aw) on


Poznata dobrostojeća trendseterica Nicky Hilton u srpnju se udala za Jamesa Rothschilda, a budući da je kći milijardera, to je definitivno bilo vjenčanje godine. Lijepa je mladenka nosila skupocjenu Valentinovu couture vjenčanicu napravljenu od delikatne čipke te prelijep veo. Uz nježan make-up i podignutu kosu, Nicky je bila oličenje elegancije i romantičnog stylinga. Nije poznato koliko je koštalo luksuzno slavlje, ali sigurno se radi o velikoj svoti jer je samo haljina stajala pola milijuna kuna.

one week ago ❤️

A photo posted by Nicky Rothschild (@nickyhilton) on


Sve ove ljepotice na jedan od najljepših i najvažnijih dana u životu imale su sreću nositi vjenčanice iz snova, a čipka i krojevi haljina kao iz bajke očito su najnoviji modni trendovi kod slavnih kada je vjenčanje u pitanju. Kako nam je rekao naš poznati modni dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević, svima poznatiji pod imenom eNVy room, danas mladenke biraju vjenčanice koje će laskati njihovoj ljepoti.

Kao što se vidi i na haljinama slavnih dama, čipka je apsolutni hit i gotovo da nema mladenke koja ne želi vjenčanicu od nje, bilo u detalju, bilo cijelu kreaciju napravljenu od nje. Obično je u pitanju čipka sitnijeg 3D veza, najčešće u boji bjelokosti. Til, koji se danas koristi, više nije krut i težak, već izrazito lagan i mekan, a jako je popularna i svila, posebno za vjenčanja ljeti, jer je lepršava i prirodnog sastava. U svakom slučaju, ove glamurozne vjenčanice svim budućim mladenkama mogu biti lijepa inspiracija da lakše pronađu svoje haljine iz snova.