VJERAN ELEGANCIJI

Očaravajuća kampanja za bajkovite haljine Ivice Skoke

23.11.2015 u 13:00

Haljine Ivice Skoke u novoj kampanji

Izvor: Promo fotografije / Autor: Mare Milin

Bionic
Reading

Omiljeni dizajner poznatih Hrvatica, Ivica Skoko, nakon što je predstavio kolekciju za jesen/zimu 2015/16. na nedavno održanom tjednu mode Bipa fashion.hr, predstavlja i kampanju za najnoviju kolekciju večernjih haljina

Prekrasne haljine koje ostavljaju bez daha sve poklonice raskošnih izdanja za crveni tepih u bajkovitoj kampanji Moonlight – Sunlight snimila je poznata modna fotografkinja Mare Milin. Raskošan dizajn Ivice Skoke i romantična vizija Mare Milin rezultirali su očaravajućim fotografijama koje evociraju žensku ljepotu, nježnost, romantiku i senzualnost.

Vjeran svom modnom izričaju, Skoko i u ovoj kolekciji donosi eleganciju, ali ponekad čak i pretjeruje u naglašavanju luksuznog i svečanog. Raskošni materijali, ručno rađeni detalji, kojima dizajner pridaje iznimnu važnost, i čipka otkrivaju neobuzdanu ženstvenost i senzualnost.

'Svaku ženu smatram posebnom i privlačnom na specifičan način te od toga polazim i kad kreiram. Bitno mi je da se dobro osjeća u svojoj koži noseći moje haljine pa je tako i ova kampanja pokazala ženu u istovremeno nježnom, romantičnom i izazovnom izdanju. Mare Milin je savršeno ulovila bit i esenciju žene za koju stvaram', izjavio je Ivica Skoko.

Modernu princezu, drsku i nježnu, u kampanji Moonlight – Sunlight utjelovila je poznata manekenka Luna Valas, članica modne agencije Talia model, te se savršeno snašla u toj ulozi. Šminku potpisuje poznata make up artistica Ivana Bilandžija Billy dok se za frizuru pobrinula kreativna direktorica Kevin Murphyja Katica Topčić.