ZGODNA MUDRICA

Sve je uspjela zavarati novom frizurom

23.11.2015 u 17:58

Gigi Hadid

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Manekenki Gigi Hadid u posljednje vrijeme ide baš sve od ruke pa se nakon prve šetnje pistom u ulozi Viktorijine anđelice i javne borbe s 'hejterima' koji misle da nije dovoljno mršava odlučila malo našaliti i sve zavarati novom frizurom

Gigi Hadid dobro se zabavlja posljednjih tjedana i ostvaruje svoje snove, a na dodjeli glazbenih nagrada u Los Angelesu sve je uspješno zavarala novom frizurom.

Lijepa je manekenka na crveni tepih došla u izazovnoj bijeloj haljini Bao Tranchi, ali svima je za oko odmah zapela njezina kraća kosa, zabačena unatrag. Frizura je otkrivala mladenačko i lijepo lice, a iako su svi mislili da je Gigi skratila kosu, voditeljici Giuliani Rancic priznala je da se radi o perici.

'Kada me sutra opet ugledate, lako ćete saznati jesam li se stvarno ošišala', rekla je Gigi poznatoj voditeljici s TV kanala E! Online.

Za periku, koja je bila toliko dobro napravljena da su svi pomislili da se Gigi ošišala, zaslužna je frizerka i stilistica slavnih Bryce Scarlett.

'Haljina je bila takva da je uz nju najbolje pristajala kratka seksi frizura, a bila sam inspirirana gornjim dijelom odnosno ovratnikom kreacije', rekla je Bryce Scarlett i potvrdila za Pop Sugar da se Gigi nije ošišala. Također je otkrila da frizura izgleda stvarno jer je perika s prednje strane djelomično povezana s pravom kosom lijepe manekenke, a to su neke nove tehnike zbog kojih sve djeluje tako stvarno.