UČITE OD NAJBOLJIH

Izgledajte savršeno u donjem rublju

02.01.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Donje rublje njezin je glavni kostim, bila je model za najpoznatije proizvođače donjeg rublja, a onda se i sama upustila u kreiranje vlastite linije. Ona je Dita Von Teese i zna sve o toj temi

Čak i ogromne gaće u stilu Bridget Jones mogu biti seksi pod pravim svjetlom. Tako barem tvrdi 'kraljica burleske' Dita Von Teese, poznata po svom nepogrešivom ukusu za savršeno donje rublje. Ne vjerujete? Ako i sumnjate u Ditu čiji su potencijal prepoznale najveće modne kuće specijalizirane upravo za donje rublje, evo vam ipak nekoliko njezinih savjeta, pa procijenite sami.

Prigušite svjetlo
Prava tajna savršena izgleda u donjem rublju jest dobra rasvjeta. Upravo je svjetlost jedan od najvažnijih dijelova svakog burlesknog showa. Nakon petnaest godina nastupanja, mogu sa sigurnošću reći da je najlaskavije svjetlo ono nježno ružičasto. Previše svjetlosti ne može i nikako neće pomoći.

Rublje koje savršeno pristaje
Grudnjak bi trebao pristajati savršeno. Ako vam je grudnjak na leđima previsoko, probajte manji. Ako niste sigurni koja je najbolja veličina za vas, nemojte se sramiti u trgovini donjeg rublja pitati za pomoć.

Što tražiti?
U donjem rublju se trebate osjećati ugodno, a tijelo u njemu treba izgledati bolje. Vrlo jednostavno. Nemojte se zavaravati nečim što odlično izgleda na vješalici ili na modelu, ali vama ne stoji. Ako ne odgovara vašem obliku tijela, beskorisno je, napominje Dita.

Dugine boje
Ne bojte se boja! Nježnije boje svile ispod svakodnevne odjeće izgledaju savršeno. Isprobajte ružičastu ili ledenoplavu umjesto uobičajene bijele. Nikada ne možete pogriješiti s crnom čipkom. To je nešto što bi svaka žena trebala imati u ormaru.

Dišite!
Nema ništa gore od preuskog donjeg rublja. Ne pokušavajte se ugurati u najmanju veličinu kada postoje i srednje ili velike. Odaberite onu veličinu u kojoj vam je ugodno. Osim toga, uvijek skinite etikete, savjetuje Dita Von Teese.

Promjena je važna
Eksperimentirajte s različitim stilovima. Ponekad je odlično nositi tange, ali ima dana kada će vam jednostavno pristajati velike gaće od zanimljivih materijala, koje će izgledati seksi.

Jer vi to zaslužujete
Počastite se i izaberite nešto za sebe. Zadovoljite svoje želje za pamučnim donjim rubljem. Žene misle da samo crna čipka i crveni saten zadovoljavaju muškarce, ali u trgovinama postoje veliki odjeli s pamučnim donjim rubljem, koje si svaka žena treba priuštiti.

Unutarnja promjena

Prestanite isticati svoje mane. Ako netko misli da imate savršenu stražnjicu, ne govorite im da su u krivu. Na kraju, upravo je samopouzdanje ono što vas čini najseksipilnijima. Kada ste zadovoljni sobom, ljudi će vas primijetiti.