LASKAJU FIGURI

Ovi odjevni komadi čine vas vitkijima

06.11.2015 u 08:13

Bionic
Reading

Želite li vizualno postići vitkiji izgled? Ovi komadi odjeće će vam pomoći u tome

Američki modni magazin Who What Wear sastavio je listu pet odjevnih predmeta koji će vam pomoći vizualno stvoriti vitkiji izgled, neovisno o obliku tijela. Ovi komadi odjeće, prema riječima stilista američkog magazina, odgovarat će i laskati svakoj silueti.

Haljina midi dužine

Većina žena upoznata je s moćima crne boje kojom se vizualno postiže vitkija figura. Zbog toga brojni stilisti su složni u mišljenju da svaki ženski ormar treba sadržavati malu crnu haljinu jer ona, osim što laska figuri, slovi kao odjevni predmet koji nikad neće izaći iz mode. U posljednje vrijeme svjedoci smo pravog bumahaljina midi dužine, a one, osim u klasičnoj crnoj, stižu u brojnim drugimbojama i s različitim printom. Haljina midi dužine zbog svog završavanja nešto ispod koljena naglašava obline na najbolji mogući način, istovremeno pružajući vitkiji izgled. Iako crnom haljinom midi dužine nikako nećete pogriješiti, to vas ne mora spriječiti u nošenju ovog modela i u nekim drugim bojama.

Traperice visokog struka

Na misao o trapericama kao odjevnom predmetu koji će vas učiniti vitkijima nećete tako lako naići. Ipak, neki modeli traperica to će uistinu učiniti, a one visokog struka jedan su od takvih primjera. Ovaj model traperica učinit će vas vitkijima nego ijedan drugi - izgladit će liniju tijela od struka do gležnja, bez nespretnog presijecanja na bokovima.



Duge jakne bez rukava

Zbog svoje dužine i nedostatka rukava ovakav tip kaputa i jakni nalik prslucima svaku žensku figuru učinit će vizualno vitkijom. Osim toga, zbog svojih nabora, strukiranosti i dužine strateški će prekriti sva područja koja ne želite pretjerano isticati.



Suknje A-kroja

Suknju A-kroja stilisti američkog magazina vide kao odjevni predmet koji bi svaka žena trebala posjedovati. Naglašavanje struka glavna je osobina ovog modela suknje nužnog za žene u potrazi za vizualno vitkom linijom. Način na koji suknja A-kroja pada preko bokova i bedara vaš će struk učiniti još tanjim.

Hlače s crtom

Hlače koje su žarile i palile 70-ima doživljavaju pravu modnu renesansu, a stilisti preporučuju da birate modele s crtom te s užim i nešto kraćim nogavicama. Kombinacija ovih hlača s visokim strukom i ravnim nogavicama koje završavaju malo iznad gležnja učinit će vas i višima i vitkijima.