NESTVARNO LIJEPA

Romantična Angelina Jolie nikad nije izgledala bolje

05.11.2015 u 08:53

Bionic
Reading

Brad Pitt i Angelina Jolie u novom filmu glume supružnike pred kojima je turbulentno razdoblje u braku, ali u stvarnosti izgledaju kao da ih nikada ništa neće razdvojiti

Na premijeri novog filma, drame 'By The Sea', par se gotovo nije razdvajao i stalno se držao za ruke ili grlio. Mnogobrojni fanovi došli su ih podržati ispred kino centra Directors Guild of America u New Yorku, gdje se premijera i održala.

Dok nije davala autograme obožavateljima, 40-godišnja Angelina izmjenjivala je nježne poglede sa suprugom, a nisu skidali osmijehe s lica.

Njezina vintage haljina u baby plavoj nijansi dizajnerice Luise Beccaria sjajno joj je stajala, a tanašan struk naglasila je zlatnim pojasom brenda Goossens Paris te obula Saint Laurent štikle boje kože.

Uz taj je styling odabrala i lijepu smeđu torbicu luskuzne pariške modne kuće celine koju je nosila u rukama, a lepršava je haljina na leđima imala prorez pa je otkrila jednu od mnogobrojnih tetovaža. Naprijed je pak haljina imala nabore, a stisnuti rukavi oko zapešća ruke zaslužni su za dozu romantičnosti.

Blistav ten naglasila je prirodnim make-upom, a oči crnom tušem, dok je usne ostavila u prirodnoj boji.

No njezin se suprug ovaj put našao na udaru kritika: mnogi se pitaju je li se podvrgnuo estetskim zahvatima budući da izgleda vidno mlađe.