PRIKRIVENO SEKSI

Prozirna jednostavnost Katie Holmes

20.10.2009 u 14:35

Bionic
Reading

Katie Holmes ponovo se vratila u formu. U prozirnoj maloj crnoj haljini plijenila je poglede na gala večeri Elle Women in Hollywood Tribute

Tridesetogodišnja glumica je za gala večeru odabrala jednostavnu crnu haljinu Azzedine Alaia, čiji je glavni adut prozirna tkanina ispod koje se jasno nazirao grudnjak. Jednostavnost kombinacije dodatno je naglasila malom crnom torbicom i crnim štiklama.

Katie je na 16. Elle Women in Hollywood Tribute došla sama, bez kćerkice Suri i muža Toma Cruisea. Je li haljinu odabrala sama ili joj je u tome pomogao suprug, nije poznato, no Katie je nedavno izjavila da upravo Tom u njihovoj kući slovi kao najbolji stručnjak za modu. 'Njemu se uglavnom sve sviđa, no ponekad mi kaže: 'Mislim da ta haljina nosi tebe, a ne ti nju. Ne treba ti to.' Tom ima odličan ukus', rekla je Katie za Daily Mail.

Večera koja se već 16. godinu zaredom održava u Los Angelesu u čast glumicama i njihovom doprinosu u svijetu filma, i ove je godine okupila brojne slavne glumice. Osim Katie Holmes, bile su tu Renee Zellwegger, Julie Andrews, Amber Rose i mnoge druge.