STARINSKI GLAMUR

Luksuzna make-up kolekcija Zaca Posena za MAC

13.10.2015 u 18:08

Bionic
Reading

Poznati beauty brend MAC pohvalio se novom suradnjom, ovaj put s nevjerojatno talentiranim modnim dizajnerom – Zacom Posenom!

Kolekcija će ugledati svjetlo dana u veljači 2016., a krasit će je posebno pakiranje koje će osim make-upa za oči, usne i obraze sadržavati i predivan kist za nanošenje.

'U posljednjih 15 godina mnogo sam naučio o ljepoti od MAC-a. Moda i ljepota idu ruku pod ruku i oduvijek sam htio kreirati make up kolekciju koja koja će odgovarati mom brendu i kreacijama. Zato je bilo veoma prirodno surađivati s MAC-om pri stvaranju moje prve kolekcije. Htio sam da bude luksuzna, pomalo misteriozna te čistih linija s velikom dozom zvjezdane snage', najavio je slavni dizajner Zac Posen novu kolekciju šminke.

'Zac Posen dio je MAC-ove obitelji preko 15 godina, točnije od 2001. kada je MAC bio dio njegove prve kolekcije. Zacov klasičan dizajn te spretnost ruku pri stvaranju teksture i ženstvenosti općenito dočarava starinski glamur koji djeluje moderno. Ova kolekcija objedinjuje i naš i njegov svijet na sofisticiran i seksi način koji će biti primamljiv svim ženama', rekao je kreativni direktor brenda MAC James Gager.