Moda i ljepota NEVEN CIGANOVIĆ

Slavko, smiluj se, oženi Sevku!

  • Autor: tportal.hr
  • 20.10.2009 11:24:05
  • 20.10.2009 10:32:30

Sevka više ne propušta nijednu priliku da nas još jednom podsjeti da je spremna za udaju. Nakon što je u to uvjerila sve u domovini, na redu je susjedstvo. Tako ni koncert u Beogradu nije bio iznimka

Sevka je u Beogradu još jednom potvrdila da je, uz nacionalnu, i internacionalna, odnosno balkanska diva. Na koncertu koji će pamtiti kao 'najdraži u životu', Seve je ponovo nabacila vjenčanicu i našla shodno trabunjati o tome koliko je zaljubljena te kako je napokon spremna za brak. To je našeg blogera Plastika Fantastika toliko uznemirilo da je spreman pokrenuti peticiju kojom će zatražiti milost od njenog Slavka da više stavi vjenčani prsten na ruku nacionalne nam heroine.

Svoje ljubavne priče s javnosti su ipak ovih dana odlučili podijeliti Lana Banely i Andy Bara, Zlata Muck i Saša Sušec, Nataša Janjić i Joško Lokas te Belma Hodžić i Mirza Džomba, a ekscentrični par Dikan Radeljak i njegova Dolores po tko zna koji put ponovno prozvao je medije za nemilosrdni atak na njihovu privatnost. Osim optužbi, Dikan je uspio prosuti i nekoliko svojih najnovijih bisera, a posebno se obrušio na navodni gay lobi koji vlada u novinarstvu. Sve to nije, naravno, moglo promaknuti našem Cigiju i njegovoj tjednoj društvenoj kronici na blogu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više