NAGRADNJAČE

Darujemo proizvode Paul Mitchell za njegu masne kose

12.10.2015 u 09:00

Bionic
Reading

John Paul Mitchell Systems donosi preko 90 proizvoda za njegu kose i kože, a svi nastaju u SAD-u od čistih i prirodnih sastojaka

Poznati svjetski brend Paul Mitchell koriste mnoge svjetske zvijezde kao što su Jennifer Love Hewitt, Alicia Keys, Richard Gere, Hilary Swank, Jennifer Garner, Cate Blanchett, Gwen Stefani i Kiefer Sutherland.

Revitalizirajući šampon Tea Tree Special Shampoo

Pojačajte svoja osjetila i iskusite senzacionalni ‘Tea Tree osjećaj’ svaki dan proizvodom Tea Tree Special Shampoo®. Formula je dobivena kombinacijom australskog čajevca, lavande i metvice za osvježavanje. Aktivni biljni ekstrakt biljke hawaiian awapuhi osigurava hidrataciju i sprečava isušivanje, a aktivna biljna mješavina aloe, jojobe, kane i ružmarina osigurava veći sjaj kose.

Ulje pšenične klice obogaćeno je vitaminom E i djeluje kao prirodni antioksidant dok pantenol pomaže pri smanjenju ispucanih vrhova, povećava volumen kose, daje joj sjaj i površinski obnavlja kosu.

Osvježava i čisti - posebna kombinacija agensa za čišćenje i ulja australskog čajevca čini kosu osvježavajuće čistom, revitalizira ju i čini ju sjajnijom
Djeluje stimulirajuće - ulje čajevca i metvice hlade
Revitalizira - kombinacija ulja čajevca, metvice i lavande daje ugodan i energizirajući miris

Upute za nanošenje: dobro namočite kosu. Nanesite na dlanove količinu po želji. Kratko protrljajte ruke te dobro umasirajte u kosu i tjeme. Dobro isperite. Drugo šamponiranje možda neće biti potrebno.

Tea Tree Hair and Scalp Treatment revitalizira i djeluje umirujuće

Ovaj energizirajući hidratantni piling za kosu savršen je za buđenje nakon naporne večeri. S australskim čajevcem, lavandom i metvicom za energizaciju i zrncima jojobe za piling tjemena, Tea Tree Hair and Scalp Treatment® pomoći će vam da se probudite u ‘Tea Tree stilu’. Formula dobivena na bazi Paul Mitchell® aktivnog biljnog ekstrakta biljke awapuhi za hidrataciju i istovremeno sprečavanje isušivanja te aktivne biljne mješavine aloe, jojobe, kane i ružmarina za veći sjaj te pantenola koji štiti vrhove od oštećivanja daje kosi veći volumen, sjaj i sprečava površinska oštećenja. Nema boljeg načina za početak dana.

Osnovne prednosti:
ojačava, hidratizira i štiti - proteini soje, pantenol, vitamin E i shea maslac njeguju, obnavljaju i štite vašu kosu
omekšava teksturu kože - salicilna kiselina, dobivena iz kore vrbe, omekšava teksturu kože, čisti folikule i smanjuje proizvodnju masnoće
revitalizira - jedinstvena kombinacija ulja čajevca, metvice i lavande daje ugodan i energizirajući miris.

Upute za nanošenje: nanesite malu količinu na dlanove ruku (više za dužu kosu). Umasirajte u tjeme i kosu i ostavite da stoji 3-5 minuta. Dobro isperite.

Paul Mitchell čitateljicama tportala poklanja šampon Green Tea Tree i Green Tea Tree Hair and Sculp treatment, a dobitnice su Marija Marčić i Jasna Hrestak iz Zagreba.