LASKA FIGURI

Dvije slavne ljepotice u istoj haljini, kojoj bolje stoji?

09.10.2015 u 11:36

Bionic
Reading

Haljina od mekog tvida lijepe nježne crveno-ružičaste nijanse, kreacija Victorije Beckham, bila je odličan odabir za glumicu Claire Danes iz serije 'Domovina'

Ženstvena asimetrična haljina na preklop koja ističe struk, lijepo je naglasila vitku liniju plavokose glumice koja ovih dana promovira novu sezone serije 'Domovina'.

Claire se u toj haljini koju je Victoria nosila u lipnju, pojavila u TV showu 'Late Show With Stephen Colbert', iskombiniravši je sa sivim sandalama (Casadei), lijepom bijelom torbicom 'Jackie' Narcisa Rodrigueza i nakitom dizajnerica (Melinda Maria, Melissa Kaye). Haljina bez rukava duljine do sredine lista, ukrašena s dva velika gumba, laska svakoj ženskoj figuri.

Inače, upravo je tvid hit tkanina sezone koju su mnogi kreatori uvrstili u svoje nove modne kolekcije. Osim što je savršen za bogate kapute ili ogrtače, odlično izgledaju i suknje ili haljine od tvida.


Hit serija 'Domovina' u kojoj Claire glumi predanu CIA-inu agenticu Carrie Matthison, upravo je ušla u svoju petu sezonu prikazivanja.

A da tvid nije nimalo dosadan, najbolje dokazuju modne ikone Sienna Miller, Amal Clooney i Diane Kruger.