SKUPOCJENE KRPICE

Amal Clooney ne skida se iz svog omiljenog brenda

06.10.2015 u 09:33

Bionic
Reading

Da Amal Clooney voli dizajnerske krpice, ne treba posebno isticati jer je to otvoreno priznala, a dizajneri je obožavaju zato što svijet prati svaki njezin korak otkada se udala za glumca Georgea Clooneyja

Iako je postala slavna preko noći, Amal Clooney ne odustaje od svoje karijere odvjetnice za ljudska prava. Sa suprugom je nedavno proslavila prvu godišnjicu braka i do sada se vjerojatno već navikla na to da je u središtu pažnje kada god izađe iz kuće.

Budući da je velika obožavateljica mode i dobro zarađuje, može si priuštiti skupocjene komade poznatih dizajnera i za posao i za crveni tepih ili izlazak na večeru s prijateljima. Jedna od omiljenih modnih kuća sigurno joj je Dolce & Gabbana, a ozadnjih nekoliko dana nosila je isključivo krpice tog brenda.

Tako su je paparazzi snimili u Londonu u poslovnom odijelu D&G-a. Ženstvenog kroja, sa strukiranim sakoom, sivo odijelo imalo je prugice, a poznata odvjetnica ga je obogatila bijelom košuljom s naborima.

Tmurne jesenske dane Amal je potom očito odlučila uljepšati bojom, i to crvenom. Na trostrukom sudaru, uz supruga Georgea Clooneyja, slavnu manekenku Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera te glumca Matta Damona sa suprugom Lucianom Barroso, bilo ju je nemoguće ne primijetiti.

Živopisna haljina Dolce & Gabbana s cvjetnim uzorkom otkrivala je njezine vitke noge, a nije mogla odoljeti ni najnovijem trendu, čizmama iznad koljena. I one su bile s potpisom slavnog dizajnerskog dvojca, a cijelu je kombinaciju uveselila crvenim kaputom. Iako je to teško uočiti na fotografijama, čizme iznad koljena vrlo su zavodljive - donji dio izgleda poput klasične štikle, a sve ostalo je od čipke.

Cindy i Amal već su postale nerazdvojne prijateljice, a slavna manekenka ima samo riječi hvale za odvjetnicu: 'Amal je pametna i jako lijepa, što je očito, ali najviše me impresionira to što je ona ne samo jako interesantna osoba, već i zainteresirana za sve oko sebe. Uvijek postavlja pitanja. Zaista je lako biti prijatelj s nekim koga sve zanima.'

Prije večeri za opuštanje gospođa Clooney također je nosila crveno, ali radilo se o poslovnoj haljini, opet s potpisom Dolce & Gabbana.

Za dnevne obaveze u New Yorku uspješna je odvjetnica odjenula kreaciju popularne midi dužine od tvida, taman za malo hladnije dane, a obzirom na to da se radi o dizajnerskoj krpici, ne čudi da joj je cijena nešto viša od 15.000 kuna