MODNI TRENDOVI

Šest krpica koje vrijedi imati ove jeseni

11.10.2015 u 11:47

Bionic
Reading

Nije lako odabrati nešto za sebe u bogatoj ponudi jesenskih modnih trendova

Ako ste krenuli u potragu za novim jesenskim krpicama, možda će vam biti od koristi savjeti stilistice Holly Russell s poznate modne web-stranice Net-a-Porter. Ona smatra da vam je ove jeseni sasvim dovoljno ovih pet komada odjeće.

Ženstvena bluza

Bluze su ove jeseni veliki hit i fashionistice poput Olivije Palermo, Cindy Crawford ili Salme Hayek oduševljeno su ih uvrstile u svojekolekcije. Odlično su rješenje za prijelazno jesensko vrijeme i sjajno izgledaju kad ih kombinirate uz vestu ili sako. Ako se odlučite za moderne varijante s mašnom, nosite ih uz suknje ili pak uz kožne hlače za rokersku vibru.

Trapezice

Ovi su se modeli popularni 70-ih vratili u velikom stilu i fantastično se slažu uz npr. cipele na punu petu ili uz platforme. Pripazite da su dovoljno duge i da lijepo padaju na cipele.

Bijele tenisice

Za Adidasovim tenisicama Stan Smith poludjele su poznate pomodarke i doslovce ne izlaze iz njih. Nije im za zamjeriti jer se zbog jednostavnog čistog dizajna i bijele boje s lakoćom uklapaju u dnevne stylinge, a slične modele može se naći u različitim brendovima, pa i onim dizajnerskim. Ovaj 50-ak godina star model u svega godinu-dvije postao je modni klasik, a obožavaju ga slavne ljepotice poput Kendall Jenner, Gigi Hadid, Reese Witherspoon, Mirande Kerr, a David Beckham nedavno je izjavio da mu je supruga Victoria najviše seksi kad odjene traperice i tenisice Stan Smith.

Uski šalovi

Unazad nekoliko sezona jako smo voljeli raskošne šalove ili one cjevaste, a sad su in oni uski. Svakako nabavite jedan ove jeseni i nosite ga uz majicu, traperice i bajkersku jaknu.

Čizme iznad koljena

Ovakve modele nosite uz mini suknje ili pak duge boho haljine. Vrlo su ženstvene i jako kul. U kombinaciji sa suknjom srednje dužine utjelovit će estetiku trendi 70-ih, a duža suknja kroja olovke ili laganog A-kroja ovim će seksi čizmama podariti nužnu dozu sofisticiranosti i elegancije.

Dugi kaput

Završila je vladavina kratkih kaputa! Za ovu sezonu odaberite duže modele, a nose se kaputi tzv. vojničkog stila ili oni s dvorednim kopčanjem kakve je primjerice Gucci uvrstio u svoju kolekciju jesen/zima.