POPUT DJEVOJKE

Najljepša 61-godišnjakinja otkriva tajnu mladolika izgleda

30.09.2015 u 09:43

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka Christie Brinkley ušla je u sedmo desetljeće, a sve zanima koja je tajna mladolika lica budući da izgleda barem upola mlađe

U 61. godini Christie Brinkley ima zavidnu liniju, a lice joj ne odaje nikakve znakove starenja. Slavna manekenka uporno tvrdi da nije radila nikakve estetske korekcije na licu, iako mnogi u to sumnjaju.

Njezina je tajna, kaže za Eonline, to što je stalno u pokretu: 'Kada navršite šezdesetu, važno je da se stalno krećete. Ako se prestanete kretati, počinjete propadati.'

Uz stroga beauty pravila i zdrav način života, o kojima često govori, Brinkley se bavi i stvaranjem svojih  proizvoda za njegu kože, a tvrtka nosi njezino ime.

Možda je u pitanju samo jako dobra reklama, ali ona kaže kako je krema za lice iz njezine linije najbolja koju je ikada koristila jer je stvorila idealnu formulu koja ima odlične sastojke koji sprečavaju starenje. Smatra da dnevna krema Recapture Day + IR Defense Anti-Aging daje odlične rezultate i s njom se slažu svi koji su je isprobali.

Uz karijeru i dinamičan svakodnevni ritam, lijepa Christie i dalje je velika potpora svojoj djeci, dvjema kćerima i sinu, ali i dalje stigne pratiti sve modne trendove.

Tako je nedavno objavila fotografiju na kojoj nosi bijele hlače i visoke čizme iznad koljena od brušene kože, veliki trend ove sezone. Uz hit-čizme nosila je i ruksak, još jedan veliki trend koji se pojavio na pistama nedavno održanih tjedana mode u New Yorku i Londonu.

I always have to visit this big guy in LA #maxfields #retailtherapy #afterwork #fun @chloe @joie @mansurgavriel

A photo posted by Christie Brinkley (@christiebrinkley) on