TIJELO IZ SNOVA

Ovakva ljepotica u bikiniju ne viđa se svaki dan

29.09.2015 u 09:40

Bionic
Reading

Brazilska ljepotica Izabel Goulart odmara se u svojoj rodnoj zemlji, a uživanje na plaži zabilježila je i s nekoliko fotografija, pozirajući u oskudnom bikiniju

Bivša Victorijina anđelica uživala je na pješčanoj plaži u Rio de Janeiru, a teško je bilo ne primijetiti njeno vitko tijelo u mini bikiniju.

Monokromni kupaći kostim doista je malo toga prepustio mašti njezinih obožavatelja i teško je reći koji je dio oskudniji – gornji dio s izrezanim trokutićima ili mini gaćice koje su otkrivale savršenu guzu i ravan trbuh.

Uz fotografiju s masaže, brazilska ljepotica poručila je svima da bi se trebali više zabavljati, baš poput nje: 'Radite ono što vas čini sretnima! Relaksirajte tijelo, dušu i um.'

Iako bi joj mnoge žene zavidjele na prelijepom vitkom tijelu, Izabel je u jednom intervjuu otkrila kako se nije uvijek dobro osjećala u svojoj koži.

Dok je odrastala, imala je problema zbog svoje visine i mršavosti pa su je u školi zadirkivali i prozvali žirafom. O karijeri modela nije uopće razmišljala dok je frizer nije na to potaknuo, nakon čega se odselila od roditelja i okušala sreću u manekenskim vodama.